2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
خاله جون من قصد کرده بودم نیام تاپیک
از خجالتم البته
ولی گفتم تهش اینه که بیشتر از اینی که هستم میشم
خاله من از هر شیوه ایی برای تغذیه درست و ورزش استفاده میکنم تهش بن بسته و نمیتونم
خیلی فکرم مشغوله و افکارم بهم ریختس اینروزا شاید دلیلش همینه...شایدم اینی که میگم خودش یک بهانس.ولی به هرحال نمیتونم دخار موفق و خوبی باشم فعلا ...نمیدونم با این اوضاع نیام بهتره یا بیام تاپیک.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریماه جون عزیزم ان شا الله شما هم به زودی زود به وزن هدفت میرسی چیزی تا ۷۵ نمونده ممنونم از دعای خیرت ان شا الله عزیز شما به زودی مشکلش حل میشه و به آرامش میرسین
خدایاااااااا شکرت.همین و بس
فاطمه جون عزیزم چرا ناامید میشی؟ اگر خاطرات خاله را خونده باشین ،نوشتن ده سال انواع رژیما را رفتن و نشده ولی هر بار از هر دری وارد شدن عزیزم اینقدر ناامید نباش،شما هما جونو ببین ۱۳۵ بودن و شما ۱۲۵ پس تقریبا مثل هم بودین الان هما جون ۷۳، پس میشه فاطمه جون چرا ذهنت مشغوله؟اگر درگیری ذهنتبه علت وزنته ،چاره داره پس نگران نباش به قول هما جون اگر شما رعایت نکرده بودین در عرض این یک سال،۱۲۵+۱۲ بوذین ،حداقل پس شما خیلی جلوتری خودتو و بدنتو دوست داشته شما شکموووو نیستی ولی زود ناامید میشی کاش میشد ورزشو بیشتر میکردی
خاله جون میشه جدولو تغییرش بدین،؟؟؟ میدونم براتون سخته و وقت گیره،ولی اینطوری ما هم بفهمیم که دوستامون در چه حالین یادش بخیر دوشنبه ها وزن کشی داشتیم
صبحانه:یه تخم مرغ آبپز+ سی گرم لواش م.و:1 ساقه طلایی + 1 خرما+ چای سبز ق.ن: یه سیب ناهار:4 ق برنج+2 ق قیمه+یه پیاله سالاد +یه بشقاب سالاد ب.ن:مولتی ویتامین+ دمنوش+2 تا توت+ 1 کشمش
آرام جونم ممنون خانم گل از این.همه انرژی مثبت اره واقعا خاله جون و هماجون مثل دوتا الگو واقعی هستن برام تو این مسیر تمام مشکلم اینه نمیتونم ورزش کنم یا پیاده روی کلا فعالیت نمیتونم بکنم الان بهم بگو تا دوروز چیزی نخور شاید بتونم ولی ورزش نه
2810