هر چند باری که رژیمت و این جا خراب کردی نگران نباش . ما یک گروه گرم داریم که همه دستهامون و گذاشتیم توی دستهای هم و با هم پیش میریم . کار سختی نیست تو هم میتونی .. به شرط این که گروه رو ترک نکنی .... اگر مشگلی پیش اومد غیبت نکن دوباره بیا . دوباره و دوباره بیا خجالت فقط از هدفت دورت میکنه . این جا همه درد چاقی رو کشیدیم . پس اغوش ما به روی تو باز است .
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
سلام خاله جون خوبین؟ امروز وزن کردم باشگاه این ماه ١٢٠٠ کاهش داشتم یعنی دو ماهه که میرم ٣٧٠٠ کاهش کلا ولی سایر عالیییی کم کردم دور کمر و شکم ده سانت کاهش هورااااااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فواید کیسه کشیدن درحمام:👇👇 ■ محققان طبق آخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که کشیدن کیسه در حمام بسیار روش مفیدی است و در قدیم نیز این کاررا انجام می دادند. در این بخش درباره فایده های کیسه کشی بیشتر بحث می کنیم. ■ دانشمندان در یافته های خود نشان داده اند که کیسه کشیدن پوست تمام سلول های تجمع شده از روی پوست را از بین می برد و باعث کاهش تعریق بدن می شود. ■ گفتنی است متخصصان پوست در یافته های خود نشان دادند، وقتی روی پوست مربوطه کیسه کشیده می شود، اکسیژن رسانی به پوست راحت تر صورت می گیرد و در نتیجه پوست سالم تر و شفاف تر می شود. ■ کیسه چرک و استفاده حداقل یکبار از سفیدآب در طول هفته باعث می شود تمام آلودگی ها از روی پوست از بین برود و متخصصان بهداشت توصیه می کنند حتما پوست خود را پس از کیسه کشیدن زیر آب یخ قرار دهید، زیرا عمل لیفتینگ طبیعی به صورت خود به خود برایتان انجام می شود.
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
نیکی من مرسی از راهنمایی خیلی خوبت.پیشنهادت عالی بدد بود سعی میکنم به زودی به کار بگیرمش.الان دارم رو این کار میکنم که همش دهنم نجنبه... من یه مشکل دیگم دارم اصلا نمیتونم برنامه غذایی داشته باشم متاسفانه.چون شوهرم مشخص نیست ناهار میاد خونه یا نه.مثلا هر روز ساعت 12ظهر زنگ میزنم بهش و میگه میام خونه یا نه.اگه نه معمولا یه غذای ساده و رژیمی برای خودم درست میکنم.اون بنده خدا هم دست خودش نیست بعضی وقتا مجبور میشه بیشتر بمونه از اون طرفم برای شام هم باز مشخص نیست خونه باشیم یا نه و.....
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه