2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
سلام به همگی صبحتون به عشق دیشب متن هستی جونو خوندم اما خیلی خسته بودم همسرم هم می خواست صبح بره ماموریت نشد که یه پست بلند بالا بذارم براتون. و اما حالا سلام به روی ماه هستی جونم که داره حسابی کالریهای سالم می خوره و قرار گذاشته کیکو توی مصرف روزانه نبینه و جایی براش نذاره. واقعا هیچ لطفی نداره وقتی قراره مریض بشیم و بدتر از اون تپل. سعیده جونم کجایی؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشه؟ خاله جون خوش تیپ با این تغییر اساسی موهای زیباش کجایی؟ کجایی؟ دیروز بعد مدتها کالریهامو نوشتم و دوباره همون حس دختر خوب بودن ور داشتم. بوی عید همین حالا داره می یاد. توی این روزهای پاییزی که سرماش ماله ساعت 7 عصر به بعده و ظهرش عین بهار دلپسبه. نبات جونم دقیقا کجایی؟ پسر گلمون چطوره؟ دوباره همراه شدی با ما و البته باعث دلگرمی من که تا قبل از عید زیر 80 برسم. یه خبر یه خبر امروز صبح وزن کردم و وزنم همچنان بین 82 و 83 در نوسانه امروز 82.5 بودم. دست یاری به روی همتون دراز می کنم که من به زودی بتونم رقم 79 رو روی ترازوم ببینم. هما بانو همچنان چشم به راهیم. بیشتر بهمون سر بزن. دوستای جدید و قدیم همتون رو دوست دارم و به یاد همتون هستم . نگفتن اسم هاتون رو به حساب دل مشغولیم بذارین نه به حساب کم لطفی. و اما ارام عزیزم خوب خوش می گذرونی با تیپ درست و سایز زیبا. همیشه ایام در کنار همسر و دخترای گلت خوش باشی. فاطمه جونم همراه پایدار لحظه های ناب در همه ایامی که بهم گذشت میشه گفت تا حدود زیادی خاص و دلتنگ بود یاد ارامش دعات می افتادم و دلگرم لحن پر محبت و روحیه مقاومت بودم. می دونم که خانم صبوری هستی برام دعا کن خیلی محتاج دعاتونم. از خدا برای همتون صبر زیبا وارامش قلب می طلبم . ازتون می خوام برای عزیز خسته فکر منم یه دعای کوچیک کنید که کلافه گریهاش تموم شه. زندگیش رنگ ارامش ببینه.
انسان هیچوقت خوشبخت نمیشه اگه برای خوشبختی دیگران قدمی بر نداره.
امروز به یه کانالی در مورد عمل اولترا نمیدونم چی رسیدم در مورد جراحی سطحی چربیهای شکم و پیکر تراشی. این اسم روون ترش بود. خیلی دلم می خواد یکدفعه این طوریبشم. می دونم که همسرم اجازه همچین کاری بهم نمیده. اما تمام سعیم و می کنم تا جایی که امکان داره لاغر شم بعدش شاید که شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالریهای امروز من. از صبح که صبحانه خوردم چای=0 نون لواش 4 کف دست=200 می گیرم چون یه کوچولو بیشتر بود. پنیر به اندازه 10 گرم=100 شیره انجیر 2 ق مربا=100 تخم مرغ اب پز 1.5=100 این 500 تا برای صبحونه بود خوراکیهایی که اوردم تا ظهر اینهاست. نارنگی 5 عدد=200 پرتقال 1 درشت=100 لقمه نون و گوجه و تخم مرغ اب پر به اندازه 3 لقمه که هر کدومشمونو 100 می گیرم میشه=300
1100 کالری تا عصر. چون این لقمه ها ناهارم هست. بعد از ساعت 3 که خونه میرم سعی می کنم که فقط عصر سبزی ونهایتش میوه بخورم که کالریهام به 1500 برسه. یعنی 400 تا دیگه جا دارم تا فردا صبح.
هستی جون هیچ اشکالی نداره عزیزم مهم این که یادت نره و حتماااا هر حرکتی رو با برنامه پیش بری
در مورد نسکافه هم قرار نیست خودت رو عصبی کنی کم کم کمش کن

برای هر چیززززی که قرار بخوری باااید برنامه داشته باشی
در مورد سبزیجات بدنت باااید یاد بگیره که هر دقیقه نمیتونه بخوره .. باید یک جوری یادش بدی که اگر خودت هم خواستی بخوری اون نخواد و پس بزنه
بدن همیشه نباید پر باشه باید گرسنگی بشه تا سلولهاش زنده بشن ....
هر سه ساعت یک بار باید بین وعده های اصلی و میان وعده ها فاصله باشه تا بدن فرق بین سیری و گرسنگی رو متوجه بشه
هستی جون من اگر داستان رژیمم این قدر طولانی شد به خاطر نداشتن تجربه و ارتباط نداشتن با هیییچ کس بود . اینها ذره ذره تجربیات من از داستان رژیم ً.. گاهی با خودم میگم ای کاش زمانی که هم سن هستی بودم یک نفر رو داشتم این شکلی راهنماییم میکرد . قدر لحظه لحظه ی زندگیت رو بدون . سعی کن زودتر به وزن هدفت برسی و دنبال بقیه ی دغدغه های زندگیت بری
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
و اما فریماه عزززززززززیززززززم با اون کلمات غم دارش
عزیز دلم از صمیم قلبم برای آرامش دعا میکنم . برای آرامشت عزیز ناراحتت هم البته اگر قابل باشم دعا میکنم . فریماه جونم خدا رو شکر که دنیا ثابت نیست و در حال گذره ...
تشکر که دوباره برامون کالریهای پر تفسیرت رو مینویسی و پستهای زیبای طولانی پر از عشق برامون میزاری
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
فریماه جونم لذت تراشیدن بدن با تلاش یک چیز دیگه است و این رو البته میدونی بدنی که عادتهای خوردنش عوض نشده و در سبک زندگیش تغییر ایجاد نشده یقینا به همون حالت برخواهد گشت
ممنونم خاله عزیزم خیلی ناراحت شدم از اینکه با بی توجه ای که کردم احوال نه چندان مساعدمو بهتون انتقال دادم. اما دلگرمی های شما همیشه برام بهترینها رو به همراه می یاره. بازم ممنون و متشکر.
2810