2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
یه جایی خوندم هییییییی چچچچچچچچچچچ بهونه ای برای هییییییچ کس برای ورزش نکردن قابل قبول نییییییییییییییست قابل توجه خودم و دوستان که ورزش نمیکنن و فعالیت ندارن
خدایاااااااا شکرت.همین و بس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبات دقیقا کدوم قسمت خاطراتم آرام جون هویج خیار گوجه گل کلم کلم بروکلی کاهو لبو شلغم کدو بادنجان لیمو ترش گریپ فروت انار سیب موز خرمالو کیوی پرتقال انگور
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
آرام صبحانه خرما و گردو ارده یا سیب و موز یا هندوانه و خربزه البته تابستون شام هم مثل صبحانه یکی از این گزینه ها البته گاهی هم رستوران میریم شبها
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
خاله رستوران گیاه خوارها میرید دیگه؟
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نه هستی جون رستوران غذایی .. من هم باهاشون میرم فقط سالاد میخورم .. البته با خودم مغز میبرم میریزم رو سالادم میخورم
رستوران خگخ هم هست اما هنوز موفق نشدم برم ..دوست دارم یک بار تجربه اش کنم اما اون شبی که خودم یک غذای خگخ درست کردم حالم بد شد یک کم مردد شدم برای رفتنش