2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14015 بازدید | 10439 پست
با ورزش خیلی موافقم.من ادمی بودم که از دم خونمون تاسرکوچه رو حتما با ماشین باید میرفتم.تنبل بودم تو پیاده روی.یکی اکه میگفت مثلا ازخونه تا سرخیابونو که مثلا پیاده ده دقیقه راه هست رفته من تعجب میکردم.ولی خوذم الان چندوقته دنبال اینم که پیاده روی کنم.کفش,مناسب,پام باشه میگزدم دنبال جاییکه پیاده برم.روزهایی که پیاده روی نکنم شبش,خابم نمیبره.انگاربرام مثل غذاشده که باید حتما تو روزخورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خاله من یک ساله خواننده خاموش این تاپیکم،با کالری شماری از مرداد چهار کیلو کم کردم و از اول پاییز روزی چهل دقیقه پیاده روی میکنم قدم ۱۵۷و وزنم ۶۲ کیلو، تازگی خیلی احساس ضعف دارم و حس میکنم باید بیشتر بخورم خودم رو کنترل میکنم ولی حس خوبی ندارم به نظرتون اگه یه مدت کالری تثبیت باشم کمکی بهم میکنه؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟ سپاس از لطفتون
خاله قشنگم چن روزی هست یکی ازخواهرم رفته شهرستان براانجام کاری ومن درخدمت بچه های شیطونش هستم واون یکی خواهرمم خونمون هست کارام زیادشده چن روز دیگه پخش بشن باز میام
گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
ساناز جونم پیاده روی خیلی هم عالیه . تغییرش میتونه زمانش باشه کند و تند شدنش . هشت ثانیه کند دوازده ثانیه تند روش خیلی عالیه ...
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
امروز روز جهانی گیاهخواریه به همه گیاهخوارای عزیز مخصوصا خاله مهربونمون تبریک می گم. هر چند خاله جون خام گیاهخواران.
انسان هیچوقت خوشبخت نمیشه اگه برای خوشبختی دیگران قدمی بر نداره.
مندی جان خوشحالم که خواننده ی ما بودی و خوشحالم که کاهش داشتی . عزیزم چهار کیلو وزن خیلی بالایی نیست که بگیم به خاطر این کاهش این حالتها رو داری . خیلی از عوامل بیرونی و درونی میتونه باعثش باشه . برررسی کن ببین چه ساعاتی و چه موقعیتهایی این حالت رو داری . خوردن مولتی ویتامین و دم نوشها هم میتونه کمکت کنه . داشتن ورزش میتونه اگر پر خوری عصبی داری کمکت کنه . در کل به خودت تلقین نکن هر چیزی به ناخود اگاهت بگی همون میشه
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا