2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست
صفحه ی اول رو بخونید . گزارش کالری هاتون رو هر شب اعلام کنید . ورزش کنید و هرگز جمع رو ترک نکنید
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله این گز ازدی عسلیتون چه خوشمزست به بع انکار نه انگار تو تاپیک لاغریما خاله یه کم گوشم بپیچونید
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
وایراز این تایپ کردنم هنوز یاد سوتیم میفتم اب میشم
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
خاله ابروم رفت پس من خیلی شکمو ام خخخ خاله بخورید خوشمزست البته فقط رنگش فرق میکنه طعمش انچنان تفاوتی نداره
همونطوریه فقط رنگش زرده یه عالمه هم پسته داره دونه ای 150کالری ناقابلم داره ای وای من
2810