arina2424 مدیر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1602 عنوان حس ششما تروقران کمک | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 112 پست خانوما تروخدا بیاید ترو امام رضا قسم بیاید بگیید خودم آرینا مادرم پریسا اون نوید مادرش زمانه ببینید آشتی داریم برمیگرده بم تروخدا کمک کنی. 1402/01/19 | 00:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نویس_نویسنده عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 4268 یعس✌🏻💃 حس کردم خوشتیپه بیشتر تا خوشگل،بهت بها میده،اما انگار تو بیشترازاون عاشقی.. نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
نویس_نویسنده عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 4268 فکر کنم مهر یا اریبهشت نمیدونم سردرد گرفتم ببخشیپ از همین سردردا کلافه میشم. متاسفانه من چشمامم درد میگیره.. اما اینکار آرومم میکنه مخصوصا شبا نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
گیس_گلابتونم عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 4620 حس کردم خوشتیپه بیشتر تا خوشگل،بهت بها میده،اما انگار تو بیشترازاون عاشقی.. اوهوم به سوز عشقی خوشا زندگانی
پویان8s عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1013 از همین سردردا کلافه میشم. متاسفانه من چشمامم درد میگیره.. اما اینکار آرومم میکنه مخصوصا شبا من زود سردرد میگیرم چون واقعا تمرکز میخواد لطفااا ریپ نزن پسری؟ (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐 ممنــــونم .
قنارییییییی عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1125 از همین سردردا کلافه میشم. متاسفانه من چشمامم درد میگیره.. اما اینکار آرومم میکنه مخصوصا شبا سوال منم بگو روله ام 😍 میرسد از جانب خدا مصلحت هایی ک ارزویت بود قول قول 😍❤
نویس_نویسنده عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 4268 باشه ولی میتونی بگو کجا با همسر اینده ام اشنا میشم و چیکاره است یا حتی قبافه اش؟ چیز زیادی نمیدونم اما حس کردم شاید محل کارت،یا شاید یه آشنا واسطه بشه.. نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
نویس_نویسنده عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 4268 من زود سردرد میگیرم چون واقعا تمرکز میخواد بله متاسفانه..انرژی رو از آدم میگیره. نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
پویان8s عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1013 بله متاسفانه..انرژی رو از آدم میگیره. اره دقیقامیتونی بگی متولد چی ماهم؟ لطفااا ریپ نزن پسری؟ (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐 ممنــــونم .
جیرانم70 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1936 حس میکنم باهات خیلی خوب بود.. شاید برگرده.. اگه برگرده قبولش میکنی بنظرت؟ اصن نگف میرم ۱۲۰۰براقسط گوشیم فرستاد گف سربرج برمیگردم بقیه قسط گوشیتو میدیم دیگ نیومد الان ۴ماهه از اون موقه میره نییستش
نویس_نویسنده عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 4268 اره دقیقا میتونی بگی متولد چی ماهم؟ به دوستمونم گفتم،من معمولا ماه و رنگ رو خطا میزنم بجز موارد خاص.. اما حس کردم شاید آذر باشید یا دی یا شهریور نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
پویان8s عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1013 به دوستمونم گفتم،من معمولا ماه و رنگ رو خطا میزنم بجز موارد خاص.. اما حس کردم شاید آذر باشید یا دی ی ... ن عزیزم خرداد قربونت لطفااا ریپ نزن پسری؟ (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐 ممنــــونم .
نویس_نویسنده عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 4268 اصن نگف میرم ۱۲۰۰براقسط گوشیم فرستاد گف سربرج برمیگردم بقیه قسط گوشیتو میدیم دیگ نیومد الان ۴ماهه از ... یعنی هیچ خبری ازش نداری؟منظورم اینه مطمینی حالش خوبه؟ سنگین شدم یه لحظه نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
پویان8s عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1013 به دوستمونم گفتم،من معمولا ماه و رنگ رو خطا میزنم بجز موارد خاص.. اما حس کردم شاید آذر باشید یا دی ی ... من وشما ی ماهیم لطفااا ریپ نزن پسری؟ (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐 ممنــــونم .
نویس_نویسنده عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 4268 ن عزیزم خرداد قربونت منم خردادم😀 بخدا خرداد اومد تو ذهنم و جالبه اولین گزینمم بود نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘
جیرانم70 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1936 یعنی هیچ خبری ازش نداری؟منظورم اینه مطمینی حالش خوبه؟ سنگین شدم یه لحظه اره حالش خوبه دوستام دیدنش سرخاک عموش اما خودش ی شهردیگس اومده بود شهرستانمون