2777
2789
عنوان

حس ششما تروقران کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 112 پست
فکر کنم مهر یا اریبهشت نمیدونم سردرد گرفتم ببخشیپ

از همین سردردا کلافه میشم. متاسفانه من چشمامم درد میگیره.. اما اینکار آرومم می‌کنه مخصوصا شبا

نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین سردردا کلافه میشم. متاسفانه من چشمامم درد میگیره.. اما اینکار آرومم می‌کنه مخصوصا شبا

من زود سردرد میگیرم چون واقعا تمرکز میخواد

لطفااا ریپ نزن پسری؟   (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐   ممنــــونم .  
باشه ولی میتونی بگو کجا با همسر اینده ام اشنا میشم و چیکاره است یا حتی قبافه اش؟

چیز زیادی نمی‌دونم اما حس کردم شاید محل کارت،یا شاید یه آشنا واسطه بشه..

بله متاسفانه..انرژی رو از آدم میگیره.

اره دقیقا

میتونی بگی متولد چی ماهم؟

لطفااا ریپ نزن پسری؟   (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐   ممنــــونم .  
حس میکنم باهات خیلی خوب بود.. شاید برگرده.. اگه برگرده قبولش میکنی بنظرت؟

اصن نگف میرم ۱۲۰۰براقسط گوشیم فرستاد گف سربرج برمیگردم بقیه قسط گوشیتو میدیم دیگ نیومد الان ۴ماهه از اون موقه میره نییستش

اره دقیقا میتونی بگی متولد چی ماهم؟

به دوستمونم گفتم،من معمولا ماه و رنگ رو خطا میزنم بجز موارد خاص.. اما حس کردم شاید آذر باشید یا دی یا شهریور 

به دوستمونم گفتم،من معمولا ماه و رنگ رو خطا میزنم بجز موارد خاص.. اما حس کردم شاید آذر باشید یا دی ی ...

ن عزیزم خرداد قربونت

اصن نگف میرم ۱۲۰۰براقسط گوشیم فرستاد گف سربرج برمیگردم بقیه قسط گوشیتو میدیم دیگ نیومد الان ۴ماهه از ...

یعنی هیچ خبری ازش نداری؟منظورم اینه مطمینی حالش خوبه؟ سنگین شدم یه لحظه

به دوستمونم گفتم،من معمولا ماه و رنگ رو خطا میزنم بجز موارد خاص.. اما حس کردم شاید آذر باشید یا دی ی ...

من وشما ی ماهیم