2777
2789
عنوان

کمک

558 بازدید | 27 پست

دارم دیونه میشم خیلی تنهام دیروز رفتم بیمارستان فک کردم کیسه ابم پاره شده همه با خانواده هاشون بودن ولی مامانه من از ترس اینکه سیسمونی نخره از وقتی فهمید حاملم دیگه جوابمم نمیده خیلی تنهام دیگه نمیدونم چیکار کنم شوهرم هم انگار نه انگار میگه برو بیمارستان اگه بچه داشت به دنیا میومد خبر بده مربیان اگه نه خودت با اسنپ برگرد

اگه بچم به دنیا بیاد حتی نمیزارم رنگش و ببینن حتی براشون مهم نیست بخدا من توقع سیسمونی ندارم نهایت کلیم و بفروشم نمیزارم بچم لنگ چیزی بمونه ولی آخه چرااااا انقدر تو این تایم همه تنهام گذاشتن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم مهربون نه شیراز نیستم  بخدا توقعی ازشون ندارم فقط یکم کنارم باشن....

اگه دوس داری بگو کدوم شهری کنارت باشم اگه تونستم توام خواهر من چه فرقی داره 

چطو دلشون میاد تنهات بذارن 

خدا مراقبته بسپار به خدا

اگه دوس داری بگو کدوم شهری کنارت باشم اگه تونستم توام خواهر من چه فرقی داره  چطو دلشون میاد تن ...

خیلی دوریم من تهرانم 

منم همین و میگم بخدا تو ۱۳بدر هم داشتم فقط بهشون فکر میکردم که نکنه نرن جایی بهشون بد نگذره و...

همین که میگی خودش یه دنیا ارزش داره  

فقط نمیدونم خودم و چجوری آروم کنم 

نمیشه به مادر شوهرت بگی یا یکی از دوستات 

ممکن بگی نمیان و شایدم نیان شاید خودتم باشی نری ولی بالاخره گفتنش بهتر از نگفتنش 

حالا یه امتحانی بکن بگو استرس دارم تنهام همین حرفو به اونام بزن البته باز به دوستت بگی بهتره تا یه وقت منتی نباشه سرت

نمیشه به مادر شوهرت بگی یا یکی از دوستات  ممکن بگی نمیان و شایدم نیان شاید خودتم باشی نری ولی ...

دوستام همه متاهلن از الان التماس یکیشون کردم قبول کرده زایمان کردم ۲ روز مرخصی بگیره بیاد کمکم ولی آخه تو این شرایط خانواده یه چیز دیگس  

دوستام همه متاهلن از الان التماس یکیشون کردم قبول کرده زایمان کردم ۲ روز مرخصی بگیره بیاد کمکم ولی آ ...

واقعا خانواده یه چیز دیگه است 

بهت حق میدم 

واقعا چرا مادرت ازت دوری می کنه و نمیخواد سیسمونی بخره 

از قبل میونتون خوب نبود ؟ 

تو قوی تر از این حرفایی میدونم ب تنهایی از پسش برمیای ب این فک کن بعدا بچت میشه دلگرمیت و جای همه رو پر میکنه برات🙏🙂

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
واقعا خانواده یه چیز دیگه است  بهت حق میدم  واقعا چرا مادرت ازت دوری می کنه و نمیخواد ...

چرا بابا خیلی هم خوب بود رابطمون چون میگه وظیفه من نیست وظیفه باباته بابامم که پیش زنش 

2810