2777
2789

هیچی توی پارک همو دیدیم پسندیدیم سال ۸۶ بود دوست شدیم سال ۹۹ عقدکردیم ۱۴۰۰ اومدم خونه خودم اردیبهشت عروسی میگیرم😉

یکم‌گیج کنندس میدونم ☺️

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو محل کار منو دید همون نگاه اول عاشقم شد

بعدش دسته جمعی با همکارا رفتیم بیرون به یه دلیلی باهاش همکلام شدم فکر کرد منم عاشقشم بچم بال دراورد بعدش فهمید دلیل چی بوده که رفتم سمتش رفت تو خودش منم فهمیدم ازم خوشش میاد و چون منم حس خوبی بهش داشتم چراغ سبز نشون دادم و باهم اوکی شدیم😍

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲

خواهر شوهرم واسطمون بود ک ایشونم دوست یکی از دوستای من بود

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

از طریق پدرم ،یه روز صبح که فرداش هم امتحان ریاضی اول دبیرستان داشتم بیدارم کرد گفت برو آرایشگاه شب عقدته ،شب هم یه یارو بد قیافه ای اومد آرایشگاه دنبالم تا خونه هم انقد گریه کردم همه آرایشم ریده شد 

اینم داستان آشنایی ما 

روز اول دانشگاه😐😐🤣

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا

زبانسرا جلوی در همو دیدیم از فرداش همه دم در بود👀😂 تا اینکه بهم پیشنهاد آشنایی بیشتر داد. چهار سال اوکی بودیم با دوتا قرار که اونم اصلا به هم دست نزدیم😂 بعد آمد خواستگار ی. خانواده قبول نداشتن اما بالاخره شد😂😂

=)