2777
2789
عنوان

یه راز برای جوش هااا

1476 بازدید | 67 پست

خانما من یه محلول گرفتم اسمش کلیندامایسین هست عااالیع سه روزه زدم صورتم صبح و شب یعنی معجزه کرده گفتم شاید  بدردتون بخوره تا حالا کسی استفاده  کرده نتیجه گرفتین؟؟!

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  

بعداصلاح ميزنم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ۱ درصد گرفتم

وقتی میزنم‌جوشامو میبره 

ولی خب تاثیرش خیلی کوتاه مدته

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
من زدم پوستم سوخت  پوست صورتم کامل کنده شد

شاید با پوستت نیوفتاده من ک الان بگم باور نمیکنین صورتم ی جوریه ک وقتی از حموم در میام خوبه ولی بعد حموم تا دو روز پوست صورتم پوستع پوسته میشه انگار شوره میزنه وقتی صبح صورتمو میشورم اونجوری میشه ولی بعدش اینو میزنن انگار حالت روغنی صورتم من خیلی راضیم

اره ۱ درصد گرفتم وقتی میزنم‌جوشامو میبره  ولی خب تاثیرش خیلی کوتاه مدته

روش نوشته حتی دارو خونه هم میگه دوره ی درمان رو باید کامل کرد نه اینکه جوشات رفت دیگ نزنی

من گرفتم  ولی  چون بوی بدی و تندی میداد ترسیدم  بزنم   میشه  عکسشو بزل ...

اره تنده حتی چشامم میسوزه ولی ارزش داره الان میزارم براتون

روش نوشته حتی دارو خونه هم میگه دوره ی درمان رو باید کامل کرد نه اینکه جوشات رفت دیگ نزنی

عهه😂😂

من ۳روز میزنم جوشام پاک میشه 

دیگه نمیزنم 

بعد یکهفته دوباره جوش میزنع باز میزنم😂

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
2810