2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فولیک اسید ۵ رو باید با تجویز پزشک خوردا

ن سرخود

چون نرمال فولیک اسید ۱ میدن 

اما اگر مشکلی باشه ۵

مشکل منظورم چیز خاصی نیست البته

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
من یه دکتر میرفتم بهم رووفولیک پریناتال داده بود میخوردم الان هفته ۹ هستم دکترمو عوض کردم گفت اونو ن ...

نگفت جرا فولیک ۵ بهت داده؟من دکتر رووفولیک نوشت خودم سزخود فولیک ۵ خوردم ...

نگفت جرا فولیک ۵ بهت داده؟من دکتر رووفولیک نوشت خودم سزخود فولیک ۵ خوردم ...

نه نگفت 

اولش اطلاعاتمو ماما گرفت بعد وقتی داشت به دکتر گزارش میداد گفت دکتر قبلیش براش رووفولیک نوشته مگه رووفولیک را تو سه ماهه اول تجویز میکنن؟

بعد دیگه توضیح دکتر را نشنیدم و بعدش دیدم تو نسخه فولیک اسید ۵ نوشته بهش گفتم پس رووفولیک را نخوردم؟ گفت نه 

حالا این هفته باید برم پیشش میپرسم

مگه فولیک اسید ۵ چیه؟

من اول تابستون هم که میخواستم اقدام کنم .یه دکتر دیگه برام ف.لیک اسید ۵دنوشته بود ولی به خاطر یه سری مشکلات نخواستم اقدام داشته باشم و نخوردم

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️