2777
2789
عنوان

لیکن پلان مو

9763 بازدید | 58 پست

سلام من حدودا یک ساله که فهمیدم لیکن پلان مو دارم و از استرس هست بیماریم ولی باعث ریزش مو شدید میشه 

خواهش میکنم اگر کسی تجربه ی این بیماری رو داره یا پزشک خوبی رو تهران میشناسه معرفی کنه و اگر این بیماری رو داره براش چیکارا کرده ؟ 

اولین باره میشنوم.

چیه؟ ریزشت چجوریه؟

منم شدید ریزش دارم دیگه هیچی ندارم مو😥

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین باره میشنوم. چیه؟ ریزشت چجوریه؟ منم شدید ریزش دارم دیگه هیچی ندارم مو😥

حتما برو دکتر نمونه برداری از پوست سر میکنن و مشخص میشه میگن از استرس منم ریزش مو شدید داشتم و دیگه جلوی موهام داشت کلا از دست میرفت 

حتما برو دکتر نمونه برداری از پوست سر میکنن و مشخص میشه میگن از استرس منم ریزش مو شدید داشتم و دیگه ...

هزارتا دکتر رفتم هیچی نمونه نگرفتن.

همش قرص تقوبتی و هورمونی دادن بی فایده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
میشه لطفت اسم پزشکت رو بگی ؟ و اینکه چ داروهایی مصرف کردی  و از کجا فهمیدی درمان شده دیگه&nbs ...

من کل بدنم دچارش شده بود. لکه لکه شده بود پوستم خارش شدید، خب وقتی لکه ها رفت یعنی درمان شده دیگه. الان چندین سال ازش گذشته. اسم پزشک خاطرم نیس ولی تمام دکترای اونجا درجه یکن برو اول نمونه برداری میکنن بعد دارو میدن وپماد های دست ساز. اونجا عالیه. انشالا نتیجه میگیری گلم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
خوب پس برو ی دکتر کار بلد  شاید نمونه برداری کنه

یکی از دکترایی رفتم خیلی معروف بود و همه راضی بودن از کارش.

ولی نشد

البته خودم حس میکنم داروهای بی مصرفی که میخوریم اثر نمیکنن.