2777
2789
عنوان

با چشای خودم زن خراب دیدم سوار ماشین شد😰

| مشاهده متن کامل بحث + 7921 بازدید | 108 پست
چه دیدگاه خطرناکی داری شما ؟ دلش به حال اون زن بسوزه ؟ اون وقت چرا ؟ چون تن فروشه ؟ چون از بین کلی ش ...

من مصاحبه ی خیلیاشونو دیدم

هر کس نمیتونه نظافت کنه کارای سخت انجام بده

شما میتونی کارگری کنی

بعد شرایط جامعه رو نمیدونی که سرکار بیشتر بهشون تجاوز میشه

اتفاقا دنیای شما خیالیه

دولت باید یه فکری میکرد

که نمیکنه 

فعلا که تحصیل کرده هام بیکارن چه برسه بیسوادا

😔💔بله درسته متأسفانه 

من شغلم همین بود  خدا شاهده   نیروی خانوم داشتم  نزدیک ب  ۶۰ ساله   توالتای  مجموعه میشست ‌  هم دختر شوهر داده بود هم پسر زن .     الان   توی مجتمعمون خانوم میاد قرصه ماه پله میشوره  و اسانسورو پارکینگ .     اینارو نبین اینا یه مشت   الدنگه  نجسن ک    تن پرورو زالو صفتن ‌    خدا لعنتشون کنه . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه برام سواله چرا یه سری ها از این جور ادما دفاع  یعنی اگر همسر خودتون یه روز همچین زنی رو سوار کنه و بهش پول بده و باعث بیماری و اینا بشه ناراحت نمیشید خوشحال میشید که بهش پول داده و اون زن نون شبشو دراورده 

من مصاحبه ی خیلیاشونو دیدم هر کس نمیتونه نظافت کنه کارای سخت انجام بده شما میتونی کارگری کنی بعد ...

این دیگه خیلی حرف مسخره ایه 

یعنی نمیتونه منشی هم بشه؟ 

دو دیقه میری بازار همهههه مغازه ها به کارگر نیاز دارن 

حتما که همه متجاوز نیستن 

کلی زن داریم که با کلفتی و کارگری سرشون بالاست 

تن خوابه ها کارشون خراب کردن  زندگی بقیس وگرنه خودش نمی‌فهمه طرف متاهله؟ خوب میدونن ولی براشون مهم نیست

من شغلم همین بود  خدا شاهده   نیروی خانوم داشتم  نزدیک ب  ۶۰ ساله   ...

عزیزم چه زنای زحمت کشی🥲

درسته عزیزم از این دیدگاه بهش نگاه نکرده بودم

پس میگیرم حرفمو❤

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤
ولی بعضی ها هم از بیماری میرن سمت اینکارا...دیدم 

بله درش شکی نیست. 

من میگم کم خطر ترین شون همین ها هستند که پول می‌گیرند ... نوع بدترشون کسانی هستند که وارد زندگی دیگران می‌شن و ارتباط عاطفی برقرار می‌کنند... 

البته در نهایت هیچ کدوم جای دفاع نداره. 

همیشه برام سواله چرا یه سری ها از این جور ادما دفاع  یعنی اگر همسر خودتون یه روز همچین زنی رو س ...

همسر ندارم

ولی اگه میرفت دنبال این کارا

مشکل همسر من و مشکل منه

وگرنه منم میتونم برم با پسرای هرزه بخوابم و پولشون بدم

من مصاحبه ی خیلیاشونو دیدم هر کس نمیتونه نظافت کنه کارای سخت انجام بده شما میتونی کارگری کنی بعد ...

همون تحصیل کرده هاشم اکثرا میزو صندلی ترجیحشونه .  ۸ سال کار کردم ن تجاوز شد بهم نه  توهین . از  نظافت شروع کردم تا رسیدم ب مدیریت همه مدل ادمیم  زیر دستم کار میکرد  .    نگو اینو توجیح نکن  ...    الان  دیگ  ساندویچیاو شیرینی پذیاشم   کارگر ساده خانوم   نیاز دارن    چ برسه ب مجموعه ها . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
زگیل تناسلی زیاد شده ... یادتون باشه سونوی واژینال خیلی جاها دقت نمی‌کنند... اونجا ها هم منتقل میشه& ...

تنها راهش واکسن زدن هست که متاسفانه مردم فکر کاشت ناخون و لیپو عمل و‌ژل هستنن اما نمیکنن یع واکسنی بزن ادم میمونه واقعا

چرا دلت واسه اون زن نسوخت.. دلت ب حال پدر و برادر خودت سوخت اسی🥲 ببین جقدر میرسه ی آدم ته خط  ...

احسنت بر خانم استارتر که به حق ادله آوردن و دلشون برای عزیزانشون سوخت .از کراهت ،از افیون ،از تعفن باید دوری کرد .این اعتیاد نیست که بیماری باشه و دل سوزی داشته باشه .در هیچ‌قاموسی تن فروشی دل سوزی نداره مگر به اسلحه تهدید کردن که اون هم با حکم تیر باید زندگی رو پایان داد .اون خانوم خلوت انسانهای متعهد رو می دزده ،به چه قیمتی ؟ پول و هوس .

نگاه های وسیع امروزی باعث رشد این افراد شده .من زنانی رو دیدم که تنها لقمه روزشون برای بچه هاشون نون و اندکی سیب زمینی بوده ولی حیا تنها زیبندگی زندگیشون هست . برای کار شرافتمندانه همیشه فرصت هست .

✔️ خبرنگار 
همون تحصیل کرده هاشم اکثرا میزو صندلی ترجیحشونه .  ۸ سال کار کردم ن تجاوز شد بهم نه  توهین ...

شرایطت چطور بود 

زنه میگفت بچه دارم همسرمم معتاده باید پول موادشو بدم

شرایطت بدتر بود؟

میدونی چقدر پول میخواد برای مواد شوهرش

فقط میگم که نباید قضاوت کنیم 

دنیا گرده میخوره تو صورتت

پیشنهاد و تجاوز زیاده اخبار حوادث رو بخونی

احسنت بر خانم استارتر که به حق ادله آوردن و دلشون برای عزیزانشون سوخت .از کراهت ،از افیون ،از تعفن ب ...

بله عزیزم با صحبت دوستان متوجه شدم دیدگاهم نسبت به اینجور زن ها اشتباه بوده

احساساتی شدم یه لحظه راستش

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤
این دیگه خیلی حرف مسخره ایه  یعنی نمیتونه منشی هم بشه؟  دو دیقه میری بازار همهههه مغازه ...

مشکل متاهله که میره پی فاحشه ها نه فاحشه

لابد نمیتونه

به هر حال فاحشهگی هم شغلیه

توی بعضی کشورا حقوق قانونی هم دارند 

فکر کن برای مجرد ها