2777
2789
مطمئنی بچت به شیر گاو حساسیت نداره ؟ بچه من به پروتئین شیر گاو حساسیت داشت ممکنه این علائم برا حساسی ...

ن من لبنیات زیاد استفاده ندارم.اما دکتر گفت ک اصلا شیر گاو و لبنیات نخور ...خس خس داره اما دکتر گفت از سرماخوردگی نیس از رفلاکسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرافزا از کجا باید بگیرم؟؟؟

داروخانه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ن من لبنیات زیاد استفاده ندارم.اما دکتر گفت ک اصلا شیر گاو و لبنیات نخور ...خس خس داره اما دکتر گفت ...

یه مدت لبنیات رو کاملا حذف کن بچه ی من حساسیت شدید داشت خون توی مدفوعش بود بچه ی یکی دیگه رو دیدم صدای بچه گرفته بود اونم تو ۶ ماهگی که خود شیر گاو رو توفرنی خورده بود اون حساسیتش کمتر بود

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
چرا بده؟ اخه منم به عنوان کمکی به دخترم میدم در حد یه استکان چی بدم پس؟

تودوروبریام اونایی که ببلاک میدادن هم به بچشون نمیساخت هم همشون لاغر بودن.یه مدت به دکترکه گفتم بچم رفلاکس داره ببلاک داد.ببلاک نسبت به آپتامیل هم آبکی ترهم بدمزه تربود.دخترمم نمیخورد.منم که چون دکترگفته بود به زوربهش میدادم این طفلیم مجبوری میخورد بهداشت که بردم گفت ۸۰۰گرم تویه ماه کم کرده خلاصه همون اپتامیل ودادم  وزن خوب گرفت‌ومشکل رفلاکسشم با دارو حل شد

تودوروبریام اونایی که ببلاک میدادن هم به بچشون نمیساخت هم همشون لاغر بودن.یه مدت به دکترکه گفتم بچم ...

اهان پس شیرخشک در کنار دارو مشکلی نداره درسته؟

من فک کردم تاثیرشو از بین‌میبره