2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب هویج شیر زیره قطره شیرافزا  کره خامه زیاد بخور منم بچم باید شیر خودمو فقط میخورد که یعنی دوروز یه پارچ بزرگ آب هویج میخوردم شیر سویا هم خوبه مایعات زیاد بخور

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

وا یعنی چی آخه مگه میشه بچه گشته بمونه؟ خیلی از مامانا شیر ندارن یعنی بچه گشنگی بکشه والا دکترا مگه همشون بلد هستن؟ 

برو یه دکتر دیگه احتمالا یا اینقدر فسیله یا خیلی جوان و تجربه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

خوب وقتی شیر نداری خوایی نکرده ی چیزیش میشه وکترحتما فکر کرده شیر داری الکی میگی اینا

آپتامیل بهترین مارک شیر خشکه

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
بچه منم اینجوری بود تمام این علائم ها خواهش میکنم لطفا بهش بیومیل ال اف بده لطفا چون مطمعنم حساسیت د ...

چیه شیر خشک هست؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچت رفلاکس داره ک اس امپرازول داده شیرخشک مخصوص دارن این بچه ها.و این ک لبنیات هم نخور شما و عرق نعنا.برایرشیرت هم پودر یا قطره شیرافزا انواعش هست بگیر بخور باهمه وعده های غذاییت سوپ بخور

مطمئنی بچت به شیر گاو حساسیت نداره ؟ بچه من به پروتئین شیر گاو حساسیت داشت ممکنه این علائم برا حساسیت به شیر گاو باشه شما لبنیات مصرف میکنید خس خسش بیشتر میشه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه