2777
2789
عنوان

باز هم ختنه سورون!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 27 پست
واسه پسرم ۵سالگی بود.شوهرمم همین سنا بود فیلمش هست ولی خب من ندیدم تاحالا

پسرتونو که تو کلینیک ختنه کردید احتمالا، درسته؟ ولی چرا انقد دیر؟ (البته سؤالم واقعیه ها اعتراضی نیست) شوهرتونو کجا ختنه کردن؟ تو منزل یا بیمارستان و اینا؟

فیلم؟! مگه فیلم م میگیرن؟ چند سالشون بود؟

اره عین عروسی بود هم شام دادن هم بزن برقص کردن تازه از خود صحنه ختنه کردن هم فیلم گرفتن،چنان زوم میکردن دو سالش بود

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرتونو که تو کلینیک ختنه کردید احتمالا، درسته؟ ولی چرا انقد دیر؟ (البته سؤالم واقعیه ها اعتراضی نیس ...

نه کلینیک بیهوش نمیکرد بردم بیمارستان بیهوش کردن.اون اوایل خودم حالم بد بود بعد اونم خودمو مامانم میترسیدیم تجربه نداشت مامانم هی امروز فردادیگه دیر شد.بله همسرم تو خونه بوده 

اره عین عروسی بود هم شام دادن هم بزن برقص کردن تازه از خود صحنه ختنه کردن هم فیلم گرفتن،چنان زوم میک ...

🤭😳 مگه تو همون مجلس ختنه سورون، ختنه کردن؟!

جلوی همه؟! بعد فیلم...؟!

نه کلینیک بیهوش نمیکرد بردم بیمارستان بیهوش کردن.اون اوایل خودم حالم بد بود بعد اونم خودمو مامانم می ...

خوب کاری کردید بردید بیمارستان!

شوهر شما رو هم تو همون مجلس ختنه کردن؟!😳

خوب کاری کردید بردید بیمارستان! شوهر شما رو هم تو همون مجلس ختنه کردن؟!😳

فیلم پایتختو یادته پسره خواهره نقی رو ختنه کردن میگه دقیقا مثل اون بوده 😂😂😂خب ۲۰و چندسال پیش اونم تو شهرستان دیگه بیمارستانو مطب نبوده که 

فیلم پایتختو یادته پسره خواهره نقی رو ختنه کردن میگه دقیقا مثل اون بوده 😂😂😂خب ۲۰و چندسال پیش اونم ...

درسته!

از یادآوری خاطرات ختنه سورون شون اذیت نمیشن؟ درد و اینا رو نمی‌گم منظورم بیشتر خجالت و ایناس

حالا چراانقد کنجکاوی راجبه این موضوع؟؟

بیشتر باعث تعجبمه! یه چیزایی شنیده و خونده بودم ولی فک می کردم توهمات و فانتزی های یه عده س! ولی الان میبینم شما ها تأیید می کنید خوب شاخ درآوردم دیگه!

بیشتر باعث تعجبمه! یه چیزایی شنیده و خونده بودم ولی فک می کردم توهمات و فانتزی های یه عده س! ولی الا ...

نه این چیزا قدیم ک خیلی مرسوم بوده الانو نمیدونم هست یا نه.قدیم یجور افتخار بوده براشون انگاری مخصوصا واسه اونایی ک پسر دوس بودن