2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درامدش سالیانه چقدره

خیلی خیلی کم 

اصلا رو درآمدش نمیشه حساب باز کرد

ولی داشتنش بهتراز نداشتنشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
خیلی اهل نشستن و تمرکز کردن نیستم برا همین دنبال یه راهیم که منو پیش ببره خیلی کند پیش میرم

زمان ما خانه عمران خیلی میرفتن جهاددانشگاهی دانشگاه تهرانم بود

مهندس نوروزی ام تو اینستا پکیج آزمونهای نظام مهندسی میفروشه نمیدونم چقدر خوب باشه البته اونم تمرکز کردن میخواد

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
حالا یه حدودی بگو....بعد مسوولیتش خیلی زیاده؟بیمه میکنین خودتونو؟

مثلا پنجاه تومن

مسیولیت خیلی زیاد

بله بیمه باید کرد

اونوقت اگه بیمه بشین بازم خطریه؟

خوب بیمه تا یه سقفی قبول میکنه 

بعدم دادگاه پاسگاه و استرس و اضطرابی که بعد اتفاق ناگوار تو کارگاه میوفته سخته

البته باز بستگی به روحیه ادما داره

درامدش تو شهرستان خیلی خوبه سالی ۴۰ _۵۰ تومن برای پایه ۳ و کم کم بیشترم میشه مسولیتشم خیلی خیلی خی ...

مسولیتش چرا کمه

خون از دماغ کسی بیاد ناظر مجری کارفرما همه پاشون گیره

مسولیتش چرا کمه خون از دماغ کسی بیاد ناظر مجری کارفرما همه پاشون گیره

چون همسرم کار میکنه و دیدم خیلی راحت هست

اتفاق و سانحه تو هر کاری هست عزیزم

برای خانوما عالیه حالا یه پروژه میگیری و کار میکنی

اونجوری نیست که بگی هروز صب تا شب باید بری و فلان