2777
2789
عنوان

باردارهای هفته ۲۰ به بعد که دیگه ویار ندارید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 48 پست
بگرد ببین چی میتونی بخوری من با سیبزمینی  و آش  رشته و بستنی سنتی زنده بودم!

اتفاقا عاشق آش رشته ام. تا میخورم گلاب به روت بالا میارم. از مرغ و گوشت حالم بهم میخوره، از همه خورشتها بدم میاد. فقط غذاهایی که توش بادمجونه میتونم بخورم مثل کشک بادمجون، میرزاقاسمی. اون روز مامانم ماهی کباب کرد اونم خوردم یکم. دیگه هیچی نمیتونم بخورم. از گرسنگی و ضعف فقط به نون پنیر پناه میبرم😔

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا عاشق آش رشته ام. تا میخورم گلاب به روت بالا میارم. از مرغ و گوشت حالم بهم میخوره، از همه خورش ...

همینا که میتونی بخوری خیلی خوبه

سریع میگذره تموم میشه این دوران

انشالله که نینی همتون سالم بیاد تو بغلتون!!

لاکسی ژل رو بعد از هفته ۱۲ میدن روزی یه قاشق هفته ده خودت رو بنداز رو میوه و روغن زیتون و سبز ...

مشکلم اینه بعد از هرچیزی که میخورم به شدت دهانم تلخ میشه

ویار دارم و حالت تهوع

خیلی چیزی نمیتونم بخورم

همینا که میتونی بخوری خیلی خوبه سریع میگذره تموم میشه این دوران انشالله که نینی همتون سالم بیاد تو ...

انشالله زود بگذره خسته شدم. قربونت عزیزم انشالله❤😘

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
دکتر پنتوپرازول ۲۰ میده بسته به شدت رفلاکس میتونی یکی قبل صبحانه نیم ساعت قبل و یکی نیم ساعت قبل شا ...

اخه۴تا قرص تقویتی میخورم هرروز حالم از هر چی قرص بهم میخوره ....نمی‌خوام قرص اضافه بکنم ...فعلا با شیر کمی داغ رفلاکسم بهتر میشه

مشکلم اینه بعد از هرچیزی که میخورم به شدت دهانم تلخ میشه ویار دارم و حالت تهوع خیلی چیزی نمیتونم ب ...

وای من تا یک ماه پیش اینجوری بودم تا میخوردم خوب بود همین که تموم میشد کل دهنم تلخ میشد

اخه منم اسید بالا میارم میاد تا حلقم ولی دهنم نمیاد مگه خطر داره ؟؟؟

برای بچه؟ نه

برای خودت؟ مری رو میسوزونه... 

وعده های غذایی ت رو زیاد و حجم غذاها رو سبک کن. شب ها شام سبک سر شب بخور اگه اوکی نشد با مشورت پزشک دارو شروع کن

من سر اولی از هفته ۱۲ تا روز زایمان قرص خوردم

سر این بهترم قرص رو سه چهار روز  میخورم دو هفته ای خوبِ خوبم

بعد باز میخورم🤣

منم با شما یکی هستم ....شما هم جدیدا تکون های بچت حس می‌کنی کمتر شده ؟

نوع حرکت ها عوض شده

مهم اینه ۳ بار نیم ساعت تا یک ساعت بعد از  سه وعده غذات گذشت  دراز بکشی دست چپ و ۴ تکون بشماری