2777
2789
عنوان

لوازم آرایش خاهرشوهر🤭🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لورال چطوره پوششش چطوره

خوبه خیلی آخه کاور بالا داره پایینم داره من همیشه نمی‌زنم آخه پوست خودم خیلی سفیده ضدآفتاب بیرنگ بیشتر میزنم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
سلام عزیزم خوبی  دیگه نمیای تاپیک سمیرا؟  وای روز بد نبینی خواهرم پسرم با شدت خیلی زیاد ...

قربونت یکی دوبار اومدم دیدم کسی تحویل نگرفت حتی گفتم دیگه رها رو فراموش کردین کسی توجه نکرد فقط مایا ریپ زد 

دکتر بردیش.چی گفتن 

چندسالشه پسرت 

قربونت یکی دوبار اومدم دیدم کسی تحویل نگرفت حتی گفتم دیگه رها رو فراموش کردین کسی توجه نکرد فقط مایا ...

منم زیاد نمیرم فقط در حد گزارش میرم میدم...

گفت اگ بیهوش نشه و بالا نیاره هیچی نیس ولی خیلی نگرانم چشاش باد کرده کلا قیافش عوض شده 

یکونیم ساالشه

منم زیاد نمیرم فقط در حد گزارش میرم میدم... گفت اگ بیهوش نشه و بالا نیاره هیچی نیس ولی خیلی نگرانم ...

دیگه حوصلم نمیکشه بعد عید انگار همه عوض شدن

اره دیگه ضربه مغزی اگه بشع باید بالا بیاره یا یهو بیهوش بشه 

که خداروشکر تا الان سالمه که

ولی یه عکس از سرش میگرفتن حداقل