2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم میشه بیاین🥺🥺

221 بازدید | 15 پست

دخترم میره کلاس اول قبل از عید مدرسه ای که مدنظرمون بود رفتیم برای ثبت نام از دخترم هم مصاحبه گرفتن گفتن خوبه مشکلی نداره الان پیام دادن که مصاحبه مورد تایید مدرسه نیست.خییییلی ناراحتیم همسرم میگه امسال نفرستیمش مدرسه بفرستیمش کلاسای مختلف که بتونیم یه مدرسه خوب ثبت نامش کنیم اینطوری مدارس خوب ممکنه قبول نشه اخه امسال مدام مریض بود کلاسای پیش دبستانیش غایب بود

ولی خودم دوست ندارم بچه یک سال از کلاس عقب بمونه😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ببخش ولی

حتما نیاز نیس از کلاس اول مدرسه خیلی خوب و فلان باشه و یکککک سال عقب بیوفته؟؟؟؟😑 میدونی چقد بد تو روحیه ش تاثیر میذاره

به نظرم یه مدرسه نسبتا عادی و خوب بنویسش سال بعد حداقل عوض کتید

اگه قرار باشه یه مدرسه بچه های نابغه و آنچنانی تحویل بگیره خب پس هنر خود مدرسه چیه دقیقا؟؟؟!!! مدرسه ای میشه گفت نمونه و خوب  که از دانش آموز سطح پایین  یه چیز خوب تحویل بده. وگرنه بچه ای که خودش پر  استعداد و خفن باشه فقط پز دادنش واسه مدرسه هست.

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40