2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک نکنم کیک اینقد زیاد باشه اینجا باید بپرسم

من اخرین بار یک کیک خیلی معمولی گرفتم گفت ۸ نفره هستش ولی اگه بخوایی میتونی تا ۱۰ نفر برسونی 

شد ۳۸۰ تومن

حالا شما ۳۰ نفرید میشه حداقل یک میلیون و صد 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اش. میشع حذفید.الویه شامه نمیشع که

الویه شام نیست که ما که زشت می‌دونیم شام الویه بدیم اینا رو به عنوان عصرونه میذاریم زنونه هم جشن می‌گیریم اگه قرار باشه شام بدیم غذا درست میکنیم برنج و کباب یا خورش یا مرغ.

الویه شام نیست که ما که زشت می‌دونیم شام الویه بدیم اینا رو به عنوان عصرونه میذاریم زنونه هم جشن می‌ ...

دقیقا اگه با اش واولویه میخوادتولدو عصرونه بگیره بهتره  تاشام!

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
اخه دلم ی مهمونی کم هزینه میخاست.

مامانم اینا اونروز ۶۰۰ تومن فیله مرغ خریدن حدود ۳۰ تا سیخ جوجه پختن. خیلللی ارزونتر از جوجه کباب بیرون شد. ۸۰۰ هم بده کیک. یه تولد جمع و جور و تر و تمیز بگیر تنقلات زیاد نباشه

۵ تومن در نظر بگیر میوه میدونی چه گرونه  یه کیک تولد ساده بخوای ۴۰۰ ۵۰۰ تومنه وسایل آش رشته ال ...

کیک ۴۰۰تومنی کفاف ۳۰نفر میده بنظرت..

حداقل ۱تومن بزار کیکت

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
الویه شام نیست که ما که زشت می‌دونیم شام الویه بدیم اینا رو به عنوان عصرونه میذاریم زنونه هم جشن می‌ ...

شب یلدای پارسال همه خونه ما بودن

بعد چون تنقلات یلدا زیاده قرار بود شام مختصر باشه

من الویه و سالاد ماکارونی و سالاد کاهو و سوپ خامه ای و رولت ژامبون درست کرده بودم آخر سرم خودمو کلی فحش دادم که چرا غذای رسمی درست نکردم

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم
من خیلی کدبانو نیستم.کارگر دارم ولی رو جوجه درست کردنس حساب نمیتونم کنم.مرغ و برنج داریم فعلا.ما کلا ...

بیخیال بابا ، واسه بچت یه تولد حسابی بگیر، حساب کتابم نکن، به شوهرتم بگو خیلی وقته مهمونی ندادیم تولد بهونه خوبیه

خودش میره خرید دیگه

2810