2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست
عزیزم اگر نمیخواهی خرج کنی مهمون دعوت نکن خیلی زشته پذیرایی بد باشه حالا مهمون سرزده فرق داره تا مهم ...

منم نظرم همینه دوس دارم همه چی عالی باشه یا هزینه بیشتر میکنم یا دعوت نمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مهمونای خوش اشتها کاش کادو هم خوب بیارن. دیگه هر خانواده کم کم ۴۰۰ باید بیاره

متاسفانه هم خوش اشتها هستن هم فوقش ۲۰۰بیارن هرخونواده بیشتر نمیارن.همینه دلم نمیاد بیشتر هزینه رو دستم بندازم وگرنه بحث پولش نیست

دخترم

چند سالشه 

اگر بالا 13 پولشو بده با دوستاش بره کافه اینجور دخترتم خیلی خوش میگذره 

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏
اگه شوهرت پایه هست که همین برید بیرون گردش مانند با یه عکاس طبیعت شامم رستوران بزار عکس بزارم

پازسال رفتیم رستوران با مادرم و مادرشوهرم و خ‌اهرشوهر و زن داداش و یکی از خواهرام.

اقلا کم کمش ۵_۶تومنی میشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چند سالشه  اگر بالا 13 پولشو بده با دوستاش بره کافه اینجور دخترتم خیلی خوش میگذره

نه پنج سالشه .هرسال خودمون بودیم ی سال هم همه چی درست کردم کسی نیومد بخاطر کرونا پارسال هم رستوران رفتیم

2810