2777
2789
عنوان

ته دیگ زعفرانی عالی بیا بهت بگم

8269 بازدید | 35 پست

سلام خوشگلا 

این ته دیگ زعفرانی طعمش عالیه درست مثل رستورانیا عاشقش میشی

اگ ازته دیگات راضی نیستی بیا بهت بگم چکار کنی 

باتمام نکاتش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🐥

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بیشتر ببینید

بگو عزیزم 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بیشتر ببینید

حتما قابلمه نچسب استفاده کن 

برنجو دوتا پیمانه از نفرات بیشتر خیس کن  بجوشون و ابکش کن 

تویه کاسه یدونه تخم مرغو حسابی بزن تا ازلختگی دراد 

دلیل اینکه بعضی ته دیگا بوی تخم مرغ میدن چون خوب هم نزدن 

قشنگ هم بزن تا کفی بشه

بعد یه قاشق غذا خوری سرپر سرپر ماست ازقسمت غلیظ خامه ایش بردار بریز تو تخم مرغ اروم هم بزن انقد بزن تا یدست بشه و حلشه قشنگ 

یه توک قاشق مرباخوری زردچوبه یذره نمک 

و زعفران سابیده رو دم نکن پودر زعفران بریز توش قشنگگگگگ حل کن تا مواد باهم ترکیب بشن 

و زعفران اگ تو پخت دم بکشه عالی میشه

یمقدار روغن تو این مخلوطت بریز و ترکیب کن برنج دوتا کفگیر بزیز موادت غلیظ بشه ابکی نباشه

کف قابلمتم روغن بریز قشنگ داغ شه

بعد مخلوطی ک اماده کردیو بریز کف قابلمه پهن کن 

و حرارت متوسط روبه بالا باشه اجازه بده قشنگ حرارت ببینه خودشو بگیره پنج دقیقه اینا بعد برنج آبکش شدتو کلا بریز روش قله کن روش چندتا سوراخ عمیق ایجاد کن مراقب باش ته دیگو سوراخ نکنی

بعد دم بذار 

این ته دیگت فوق العاده عالی میشه 

ته دیگتو اینجوری درست کن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲