حتما قابلمه نچسب استفاده کن
برنجو دوتا پیمانه از نفرات بیشتر خیس کن بجوشون و ابکش کن
تویه کاسه یدونه تخم مرغو حسابی بزن تا ازلختگی دراد
دلیل اینکه بعضی ته دیگا بوی تخم مرغ میدن چون خوب هم نزدن
قشنگ هم بزن تا کفی بشه
بعد یه قاشق غذا خوری سرپر سرپر ماست ازقسمت غلیظ خامه ایش بردار بریز تو تخم مرغ اروم هم بزن انقد بزن تا یدست بشه و حلشه قشنگ
یه توک قاشق مرباخوری زردچوبه یذره نمک
و زعفران سابیده رو دم نکن پودر زعفران بریز توش قشنگگگگگ حل کن تا مواد باهم ترکیب بشن
و زعفران اگ تو پخت دم بکشه عالی میشه
یمقدار روغن تو این مخلوطت بریز و ترکیب کن برنج دوتا کفگیر بزیز موادت غلیظ بشه ابکی نباشه
کف قابلمتم روغن بریز قشنگ داغ شه
بعد مخلوطی ک اماده کردیو بریز کف قابلمه پهن کن
و حرارت متوسط روبه بالا باشه اجازه بده قشنگ حرارت ببینه خودشو بگیره پنج دقیقه اینا بعد برنج آبکش شدتو کلا بریز روش قله کن روش چندتا سوراخ عمیق ایجاد کن مراقب باش ته دیگو سوراخ نکنی
بعد دم بذار
این ته دیگت فوق العاده عالی میشه
ته دیگتو اینجوری درست کن