2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگم پشمای داشته نداشته تون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 15046 بازدید | 134 پست
به نظر من اولا خواهرشوهر نداری فک کنم چون مادرایی که دختر ندارن با پسراشون راحتن دوم اینکه اینا ...

اره خاهرشوهر ندارم دوتا پسر داره 

با پسراش  دیگ زیادی راحته ولله 

همشم یکسره با پسراش درمورد پدرش و خانواده شوهرش غیبت میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی ناموسا فک میکردم هیچ کس مث مادرشوهر من نیس  جالب اینه جلو من غیبت همه رو میکنه حتی شوهرش ح ...

نه عزیزم همیشه بدتر از بدم هست به خدا مادر شوهرم با کاراش همه حتی شوهرش ولش کرد رفت بچه‌اش دوری میکنن محلش نمیدن وقتی مریضه خیلی رو اعصابه تا میگم نکن میگه دوستام گفتن باید اینجوری کنم بخیه خورده بود دستش گفتم پاشو بریم بکشیم دوستاش گفتن نه واستا بهتر جوش بخوره انقد واستاد موقع کشیدن سر پوستش با تیغ باز میکردن دعواش میکردن اینم درد می‌کشید فک میکردیم آدم میشه ولی بازم همون خیره بود

کاملا طبیعی هست خو چون دختر نداره با پسراش درددل میکنه شما خیلی حساسی بیخیال 

اخه من برام تعجبه چرا پیش من غیبت میکنه و بد شوهرش رو میگ🤣🤣🤣🤣بنی من تمام خاندانشو فهمیدم چیکارن 

حتی ایرادای شوهرمم پیش من میگ یبار پیشم ب شوهرم گف این گاوه اصا حالیش نمیشه😆😆😆😆😆خندم گرفت اصا

حق داری سرخ بشی میگن عادی بشه پریودی ولی ن دگ جلو برادرشوهر ک نامحرمه😑😑شاید شما زیادی راحتین🤷🏻‍♀ ...

نه من راحت نیستم ب خدا جاریم گفت مردم آب شدم محو شدم نه عادی بشه چندشت میشه میگن مرد اصلا نبینه چون ی بار بشنوه حتی اسمش و چندشش میشه با یه حالتی نگات میکنه