2777
2789

اصلا بچه نمتونه عاق بکنه فقط پدر و مادر اونم فک کنم درصورتی که حق باشه عاق میگیره و واقعانم خانمان سوزه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا عین عاق والدین یعنی وقتی پدر بچه رو عاق میکنه و میگن بچه دیگه آخر عاقبت خوبی نداره بچه هم وقت ...

بخاطر ظلم خیلی زیاد

همه بهم میگن بزار اون گناه کار بشه.تو خودتو گناه کار نکن و باهاش حرف‌بزن.ولی دلم خیلی شگسته.ازش متنفرم و عاق کردم.باهاش اصلا حرف نمیزنم.میدونم اگه حرف بزنم بازم بهم توهین و حرفای زشت میزنه و منم‌مجبور میشم یا خرص بخورم و گریه کنم یا جواب بدم.پس‌کلا باهاش حرف نمیزنم

دقیقا عین عاق والدین یعنی وقتی پدر بچه رو عاق میکنه و میگن بچه دیگه آخر عاقبت خوبی نداره بچه هم وقت ...

من نمدونستم بچه هم متونه عاق کنه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
میتونه گلم.عاق بچه هم هست در صورت ظلم زیاد

عه من نمدونستم معذرت 

نه گناه نیست ظالم، ظالمه ما چه گناهی کردیم که باید تو جهنم زندگی کنیم؟ تازه هیچی هم نتونیم بگیم ...

دقیقا.من زندگیمو بهم زد.هر روز کارش این بود به شوهرم پیام بده و فحش بده.جهیزیه ای که خودم با کار کردن خودم خریده بودم هر روز به شوهرم پیام میداد که وسایل مرا پس بفرست.شوهرمم اعصابش خراب میشد منو کتک میزد.زندگیم رو کرد جهنم‌.قهرم میکردم از شوهرم خونه راهم تمیداد و اکه راهمم میداد برام میکرد خونه رو جهنم.منم‌اخرش با حمایت مادرم طلاق گرفتم‌.البته پدرم زندگیم رو جهنم کرد.الانم که تو خونه پدرمم هر دقیقه بهم ی حزف میزنه.اگه یکمم شکمم بزرگ‌ بشه میگه رفته داده بچه داره.کل مشکلات زندگی قبلیم که مسببش خودش بود رو هر روز میکوبه تو سرم.منم دارم دوباره ازدواج میکنم از دستش راحت بشم

من نمدونستم بچه هم متونه عاق کنه 

بله نمیدونستید. بچه هم میتونه عاق کنه و عاقشم میگیره

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
دقیقا.من زندگیمو بهم زد.هر روز کارش این بود به شوهرم پیام بده و فحش بده.جهیزیه ای که خودم با کار کرد ...

واقعا بعضی پدر و مادرا یه کارایی میکنن که آدم می‌مونه چی بگه... 

طفلکی😔💔

امیدوارم شرایطتت بهتر بشه با این ازدواج جدید

خوشبخت بشی

با اجازه استارتر دوستان لطف میکنید به من هم پاسخ بدید

در حالتی که صرفا برای گذران وقت شخصی از خانواده همسرش پیش خانواده اش حرفی بزنه

بعد از چند سال خانواده دختر بروند چارتا هم بذارن رووش به خانواده داماد منتقل کنند

و

خانواده داماد به ویژه مادرش ناراحت شده باشه

و

وقتی دختر به خانواده اش بگه چرا اینا رو گفتید! چرا دیگه دروغ گفتید!

خانواده دختر به ویژه مادرش ناراحت بشه 

بعد الان هر دوتا مادر دارن بد میگن و دور از جون نفرین میکنند باید چیکار کرد؟

کی مقصر هست؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
با اجازه استارتر دوستان لطف میکنید به من هم پاسخ بدید در حالتی که صرفا برای گذران وقت شخصی از خانوا ...

خب اون شخص نباید میرفت حرف میزد.مقصر قطعا خودشه.حالا ی حرفی زده شده.مادر اون شخص نباید حرف میزد.کلا خانواده دختر مقصر هستن