با سلام و خسته نباشید دختر من چهارماهشه و از شیر خودم تغذیه میکنه الان تقریبا 10 روزه ریزش مو دارم خیلی شدیده. دکتر بهم قرص زینک پلاس با قرص آهن داده ولی هیچ تاثیری نداشته خواهشا راهنماییم کنید که چه قرص یا مواد غذایی برای جلوگیری از ریزش مو مناسبه. ممنون
صبور باش.احتمالا با وجود خوردن مکمل یه چند ماهی ریزش مو داری.بعدش مکمل ها اثر میکنه و متوقف میشه.اکثر مادرهای شیر ده مثل شمان.من جمله خود من.البته الان دو سه هفته است اون ریطش وحشتناک متوقف شده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دقیقا چهار ماه بعد زایمان ریزش مو شروه میشه اینا موهایین که تو حاملگی تو فاز استراحت بودن و نریختن حالا یهو میریزن یه ماهی همین جوریه اوضاعت و خوب میشه ولی مکملاتو بخور
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام.نه عزیزم کچل نمیشی این ریزش مو طبیعیه .چون بدنت در دوران بارداری دچار تغییر شده والان همه چی داره بر میگرده سر جاش .غصه نخور موهات دوباره مثل اول میشه من خودم الان دخترم 11 ماهش موهام دیگه شده مثل اولش
اره عزیزم خوندم شما درست میگی توو دوران حاملگی اصلا موهام نمیریخت الان شروع شده. اخه من خیلی موهام کمه میترسم تا یه ماه دیگه که خوب بشه مویی روی سرم نمونه. قرص زینک باعث رشد موی جدید هم میشه؟