2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الی عزیز من هم مینیر دارم .
دکتر به من سینارزین و بتاسرک داد که این بتا سرک شامل دی هیدروکلوراید+بتا هیستین داد . در دوران حاملگی به جاش از اسید فولیک استفاده کردم و الان هم که شیر میدهم دکتر سینارزین رو حذف کرده و داروی آرامبخش هم گفت اگر لازم داشتی بخور که من نمی خورم .
این قرص بتا سرک که خارجی هم هست واقعا عالی هست من با یه دونش حالم خوب میشه ..........اوایل که بیماریم رو نمیشناختم 2 بار دو چار حمله شدیدی شدم که باعث شد چند ساعت بستری بشم ولی شکر خدا با این قرص دیگه کارم به جاهای بد بد نکشیده!!!!!!!
عزیزم شما چند وقته درگیر هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم دکتر به من میگه اضافه وزن یه عامل خیلی اساسی هست بعد هم گفته مواد رنگی مثل نوشابه و پفک و چربی ها و بعضی لبنیات مثل پنیر نباید مصرف کنم .
من هم حدودا 3 سال است البته بعد از دو تا حمله اول متوجه شدم ........شما این قرصی که من میخورم رو می خوری betaserc؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟