2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندون یا ایفون ۱۳؟

258 بازدید | 24 پست

دخترخالم میگه ایفون ۱۳ معمولی بخره یا کامپوزیت کنه دندوناشو؟

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دندونش خوبه دست نزنه

خیلی مزخرفه

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

ایفون هیچی نداره ‌والله 

الان ما ایفون داریم چی اضافه شده بهمون😂😂😂😂😂 کاش نمیخریدم اصن

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
اگ دندونش خوبه دست نزنه خیلی مزخرفه

دندوناش عین من مرتبه فقط رنگش سفید نیست زرده البته خانوادگی اینطوریم دکتر گفته جنس دندونامونه

آدمی آه و دمی مهربان باشیم💚. لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات یا یه فاتحه بفرستین اگه‌ تونستین💜 همدیگرو درک نمیکنیم حداقل زخم زبون نزنیم‌ قضاوت نکنیم💛 خدای مهربونم دستامو محکم تر بگیر 💛
دندوناش عین من مرتبه فقط رنگش سفید نیست زرده البته خانوادگی اینطوریم دکتر گفته جنس دندونامونه

با بلیچ خوب میش

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

آیفون 13 وسلفی تو آینه با لبخند با دهان بسته

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
2810