2777
2789
عنوان

مقدار ریختن لوبیا و سبزی برا قرمه سبزی برا هر بشقاب دونفره چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 23 پست
چه خبره نیم کبلو 

من نیم کیلو رو خودم میگیرم پاک میکنم شاید شما خورد شده می‌خرید اونجوری زیاد میشه 

ولی وقتی خودم میگیرم پاک میکنم بعدم حسابی سرخش میکنم چیز زیادی نمیشه 

البته ما چون عاشق قرمه سبزی ایم شاید به چشممون زیاد نمیاد 

نه کلا برا هر بشقاب که برای دونفره چقدر باید ریخت؟

شما تعدادی حساب کن

چیکار ظرف داری

بعضی ها کلا میریزن تو ظرف بزرگ وسط میزارن

بعضی ها برا هر نفر یه بشقاب میکشن

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای چهار نفر حدود 800 گرم سبزی 

و برای چهار نفرم 2 تا پیمانه لوبیا 

ولی برای یک ظرف دو نفر 4تا قاشق لوبیا 

8 تا قاشق سبزی 

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏

من خودم همیشه دوکیلو سبزی که سرخ کنم سه بسته میکنم هر بسته ای هم برا دو وعدمونه 4نفریم یعنی هربسته برا 8نفره لوبیا هم چشمی میزارم تو زودپز میپزم بسته بندی میکنم دیگه بعضی ها پرلوبیا دوست دارن بعصیا کمترمیریزن

بشقاب خورشت خوری که دو نفر بخورن منظورشه دیدی بشقاب خورشت رو دو نفره میکشن بعد قاشق میدارن داخلش

آهان 

خوب بازم بهتره بگه برای چهار نفر 

چرا لقمه رو دور سرش میپیچونه 

ما برا هر نفر ۶ تا دونه لوبیا میریزیم

😐

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
ما برا هر نفر ۶ تا دونه لوبیا میریزیم

به ریال حساب کردی یا تومن😅 ؟؟؟

هر نفر ۶تا دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم