2777
2789
عنوان

به یاد مامان ترنم عزیز سایت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 27 پست
میشه تگش کنی ببینم تاپیکاشو.موضوعو نمیدونم

مامان ترنم از کاربرای قدیمی سایت بود سال 89

ایشون تو پرواز به ارومیه ، خودش شوهرشو دخترش فوت میکنن

هواپیما سقوط میکنه

تو اخبار نشونشون دادن

قبلشم تاپیک زده بود همه گفته بودن نرو

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس نی نی خوشمزشو ببینین اخه چه سرنوشتیه😭

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
یعنی خودش زندس؟

نه تمام افراد تو اون هواپیما فوت کردن

مامان ترنم و شوهرش و دخترش

کوچکترین فردی که تو هواپیما بوده ترنم دخترش بوده که هفت ، هشت ماهش بوده

دخترش کوچکترین فرد هواپیما بود🖤🥲

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد...