2777
2789
عنوان

تو خونه شوهرم یکماهه قهریم باهم

428 بازدید | 21 پست

سر یک مسئله ای که مقصر اون هست من قهر کردم و اون اصلا پاپیش نزاشت و بعد اون کار هایی کرده مثل عوض و خرید خونه بدون اینکه بمن بگه و چیزای دیگه و الان یک ماه شده که ما مثل دو تا هم خونه هستیم من صب تا شب تنهام تو خونه کارم شده تمیز کاری و غذا پختن خیلی خستم از این زندگی خیلی خیلی دوسش داشتم ولی خودشو از چشمم انداخت حالم ازش بهم میخوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا این چه کاریه بدتر سردش میکنی میره بهت خیانت می کنه اون وقت هم کاری از دست بر نمیاد و میای تاپیک میزنی باز

برو با تحریک کردنش بهش نزدیک شو لمسش کن تا اون خجالت بکشه یکم مظلوم

#ممد_کی_بودی_تو¿💏❤

یه ماه😟😟😟😟 

اصلا خوب نیستا این قهرای طولانی کم کم عادتتون میشه و دیگه براتون مهم نیست حرف بزنین یا نه 

الان که میگی حست تغییر کرده شوهرتم الان یه ماه قهر میکنه دفعه ی بعد خونه نمیاد و اهمیت به زندگیتون نمیده

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

چرا میزاری به اینجا برسه؟؟؟ تو مدیریت کن تزار یه ماه طول بکشه 

خب اون شاید غرورش نمیزاره بیاد جلو تو برو 

باید تموم شه این قهر یه ماه خیلییی زیاده حتما تو برو باهاش حرف بزن بیشتر بشه اوضاع بدتر میشه و خدایی نکرده به جدایی میکشه پشیمون میشی 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی