2777
2789
عنوان

دعوا شد چیکار کنم؟

172 بازدید | 13 پست

مامانم باهامون بود منوشوهرم بگو مگو کردیم که۸۰درصدش تقصیر من بود.حالا مامانم ول کن نبود.یک ساعت تمام تو ماشین با شوهرم دعوا کرده و آبروریزی.شوعرم همیشه بد بد اخلاق بوده و عاجزم کرده.ولی این عید خداییش گفت میخوام عوض شم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگر پدر و مادرت نمیدونن ۸۰٪ شما مقصر بودی، من بجات باشم باهاشون حرف میزنم و ازشون میخوام از همسرت عذرخواهی کنن البته در حدی ک پررو هم نشه، شما قراره زیریک سقف با این آقا زندگی کنی عزیزم نباید اجازه بدی خانواده تو مسائلتون مداخله کنن

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
اگر پدر و مادرت نمیدونن ۸۰٪ شما مقصر بودی، من بجات باشم باهاشون حرف میزنم و ازشون میخوام از همسرت عذ ...

به مادرمم گفتم.پشیمونم شد.ولی حالا شوهرم قراره دوباره جن بگیرتشو چی کار کنم.شاید بگه دیگه خونه مامانت نمیام

به مادرمم گفتم.پشیمونم شد.ولی حالا شوهرم قراره دوباره جن بگیرتشو چی کار کنم.شاید بگه دیگه خونه مامان ...

من میگم فعلا صبور باش و سکوت کن عزیزم، درسته اگر بهش رو بدی پررو میشه ولی مادرت بهانه داد دستش...

طوری برخورد نکن قربانی باشی ولی فعلا با همسرت از قبل مهربان تر و خوش رفتارتر باش تا خشم و عصبانیتش کمتر بشه، بعد از یکی دوهفته از طرف مادرت براش یه شاخه گل بخر...

نگران نباش فداتشم مطمعنم بخیر میگذره ما هم برات دعا میکنیم🙏🏼🌹

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤