2777
2789
عنوان

چه وضعشههههه😏سایت پر شده از اقااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 91 پست

من از یکی انتقاد می کردم که جای تو اینجا نیست .مردک درخواست دوستی داد .خرنفهم انگار من شوخی دارم  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم یه دو دقیقه قربون صدقه کسی نرو 

ببینیم جمعیت و بالانس سایت چند چنده! 

علاوه بر افزایش جمعیت اقایون تاپیکا هم همش شده رل

والا راست میگن ماه رمضون، ماه خیر و برکته.... گیر ما که هیجی نیومد ولی چرخش برا شماها بچرخه😐😅

~بی گناه بودن خود بزرگ ترین گناه است~
هم آقا هم پر بچه  اونسری یکی داشت راهنمایی در مورد شوهر اینا میداد بعد فهمیدم خودش ۱۵ سالشه

این کاربری دست دو نفره پس اگر تناقضی در حرفا ها دیدید لطفا کاراگاه بازی درنیارید🥲با تچکر
آره بخدا  چقدر رو مخه (خانما بیاید صلواتم بدید دعام کنید) ول کنم نیستن😒 دعا میخوان برن هیات، ...

گلی میشه بگی تاپیک دعا اشکالش چیه؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
تو نخون😐 خوبه ۲ روزه عضو شدی

یه چیزی بگممم؟🥺😂

۹۰ درصد کاربرای سایت سبک مغزن،نه ۷۰ درصدشون:)

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

بابا این مردا رو هیچ جا ادم حسابشون نمیکنن 😂بزور میخوان خودشونو بندازن وسط اصن طبیعتشون اینه بنظرم باید ی بابا سایتم برا مردا بزنن ولی 

میدونم اینا طبق عادتشون همیشه دنبال جایین ک مونثا باشن😎

تو نخون😐 خوبه ۲ روزه عضو شدی

با این طرز فکر منم الان باید از تو بپرسم

(تو چرا نظر الان من و خوندی؟ به تو چه؟😐)

یکم منطقی باشی بد نیست

آره من دو روزه عضو شدم و به همین دلیل راحت میتونم نقد کنم چون اسپم هم ندادم

اینکه اینجا پر تاپیک اسپم و اسپمره واقعیته

حالا هر کی میخواد خوشش بیاد یا نیاد

2810