2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

453 بازدید | 14 پست

نظرتون در مورد اسم  مهتیگ چیه 

اسم دختر در زبان لری به معنای پیشانی بلند و خوش اقبال 

تعداد رای : 46
نظرسنجی
زیباست
0
0%
نمی پسندم
46
100%

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از اسم ها هستن معنی قشنگی دارن ولی کسی موقع صدا زدن نمیاد بگه معنی اسمت چیه 

کمتر کسی بهش توجه می‌کنه فقط اونایی که سواد و شعور دارن

اسم باید خوش آوا هم باشه

با کلمه های ناپسند هم قافیه نباشه برای بچه ها میگم.  تو مدرسه مسخره میکنن چون شعور ندارن 

اینا رو گفتم عزیزم منظور خاصی ندارم نمیگم اینی که انتخاب کردی قشنگ نیست. خیلی فراتر از زمان حاله

قشنگ نیست

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

بیشتر ببینید

مانلی،السا،آناشید،دیانا،سلنا،النا،نلین،الینا،مالنا،سوفیا،لیدیا،لیانا،مهرسا،وکلییی اسم دیگه چررا به ته دیگ گیر دادی😐😂

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن