2777
2789

شنیدم داروسازه و داروخانه داره.

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از هر رشته ای که بهش کاملا علاقه داشته باشی . براش وقت بگذاری میشه پول در آورد 

پزشکی ، مهندسی کامپیوتر ، مدیریت ، مترجمی زبان و ...

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

الان هیچ کس پولدار نیست هرچی بدویی عقبی. وقتی ی خونه خوب تو تهران ۱۳ ملیارده از چکاری بجز دلالی میخای پولشو جور کنی؟چند سال طول بکشه حتی سالی ۵۰۰ ملیون کنار بزاری

ببین گلم یه سریا دروس دانشگاهی رو حفظ می کنم که نمره بگیرن و پاس کنن اونا به طور معمول اوج موفقیتشون اینه سال ها بعد بگم با معدل فلان مدرک گرفتم اما یه سریا هستن که کنکاش میکنن همزمان با پریشون در حوزه ای که دارن می خونن پروژه میگیرن و عملی کار می کنن همین مهندسی کامپیوتر اگر مسلط بشی ماهی سی چهل تومان هم میشه درآمد داشت اگر مسلط نباشی ماهی پنج تومانم به زور در میاری و بقیه رشته ها هم همینطور

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
من مشکلم سنمه، ۲۵ سالمه، کنکور بخام قبول بشم باید دو سال پشت کنکور بمونم،، میارزه؟؟ ۲۷ سالم میشه اخ ...

اره میارزه بشین بخون

توی ۲۷ سالگیت مسیرت روشنه

اگ نخونی تازه توی ۲۷سالگیت مجدد تصمیم ب کنکور میگیری واسه ۲۹ سالگیت مسیرت روشن میشه

سن همش بهونس کسی ک هدف داره هر سنی ک داشته باشه شروع میکنه

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
لیسانستم حسابداریه؟ من بین کنکور تجربی و دانشگا ازاد حسابداری موندم، میشه نظرتو بگی راجع به این رشت ...

حسابداری ک اصلا شغل نداره مگ اینکه آشنا داشته باشی و اینا.

کنکور تجربی هم اگ میدونی بخونی قبول میشی اوکیه ولی خب الان ۲۵ سالته مثلا اگ رفتی رشته دندون پزشکی ۶ سال دیگه فارغ التحصیلی یا اگ رفتی پزشکی باید حتما تخصص بگیری ک درآمد داشته باشی ک باید ۱۳ سال درس بخونی (۷ سال عمومی ۴ سال تخصص ۲ سال طرح)

داروسازی هم من فامیلون داروسازی هست ولی درآمدش زیاد نیست مثلا سقفش ۱۲ میلیونه  چون داروسازی اگ کسی بتونه داروخونه بزنه پولدار میشه

بستگی ب خودت داره 

2810