2777
2789
خخخ...ورزش پیاده روی دارید
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
سلام گل بانو جون من ایشالا فردا وارد هفته 39 میشم دبروز معاینه شدم دکترم گفت زایمانت خیییلی نزدیکه گفت تو همین 4-5 روز آینده س من هر روز پیاده روی رفتم ولی از امشب طولانیش کردم شبی 1 ساعت دکارم گفت تا دردت گرفت نرو بیمارستان سعی کن 3-4ساعت تو خونه بمونی
خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ففرجونم شاید منو نشناسی اما اون موقع که تازه تاپیک زده بودی و خبر بارداریتو داده بودی قشنگ یادمه که بعد یه مدت باردار شده بودی خدا روشکر انشاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم منم پیاده رویو شروع کردم حدودا یک ساعت گاهی اوقات بیشتر ورزشا رم کما بیش انجام میدم
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
منم اگه کیسه آبم پاره نشه ومشکلی نباشه میخوام دردمو تو خونه بکشم بعد که فاصله دردا کم شد برم بیمارستان
رها جون من از اول بارداریم تحرک داشتم مثل همیشه بودم از ماه 4 و 5 چون تو فصل تابستون بود هر روز روزی نیم ساعت تا 40 دقیقه پیاده روی داشتم تازه خرید و ... به کنار واسه همین از اول بارداریم تا الان 7 کیلو اضافه کردم البته اول بارداربم وزن کم کردم ویارمم زیاد نبود
گل بانو منم همین کارو میخوام بکنم همش میگم خدایا بهم صبر و تحملشو بده که تا دردم گرفت نرم بیمارستان وقتی فاصله دردا کم شد برم
خوشبحالت ففر من که از همون اول فقط دل ضعفه داشتم همیشه گشنه بودم18کیلو اضافه کردم آخرین باری که کشبدم البته سونو گفت نی نیم درشته خدا کنه بتونم طبیعی زایمان کنم از سزارین بیزارم
2810