2777
2789

۱) برکوچیک کردن سوراخای دماغ یکم کانسیلر بزنید توش خودتون معجزش رو میتونید بیینید

۲) از کانتور اصلا غافل نشید من همیشه کانتور میکنم عادت کردم و خیلی تاثیر داره از کانتور های خشک استفاده کنید خیلی طبیعی تر و بهتر از چربه خود من از سایه قهوه ای استفادع میکنم ولی اگ میخاید مجلسی بشع کانتور تیره چرب و به قلمو بزنید بعد روش سایه قهوه ای بزنید .

۳) بر ابروهاتون از سایه ابرو استفادع کنید من یه سایه ابرو دارم خاکستریه بعد باهاش مدل ابرومو میکشم و یه فرچه جدا دارم خالی میکشم رو ابروهام بعد از رو ریملم خیلی خیلی کم میزنم ب اون فرچع و میزنم ب ابروهام طبیعی و عالییییی میشع🐥🪱

۴) سایه و خط چشم ارایشتون رو خیلی خیلی زیبا میکنه به خصوق سایه های کمرنگ مثل صورتی خیلی ملایم

بعد من زیر چشمم سایه قهوه ای یا زرشکی تیرع میزنم طوری ک چشامو کشیده میکنه 

۵) دنبال کرم پودری باشید که پوشانندگیش عالی باشع من بهتریننننننن کرمی ک داشتم و بینهایت راضیم لورال هست ولی زدنش خیلی سختع بایه کرم دیگ یکم قاطیش میکنم چون خشکه

۶) به این سبک ارایش رژ گوشتی یا نود خیلی میاد و خط لب قهوه ای 

البته اینجا زیاد مشخص نیس خط لبم و اینا ولی این رنگ رژ خیلی عالیه🧸💅

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

طبیعیه من با وجود اینکه دخترم فقط دوتا لوازم آرایشی ک دارم ک خیلی هم کم ازشون استفاده میکنم؟ 😂

مردم بنده ی دنیا هستند و به ظاهر دم از دين می‌زنند...تا زمانی که زندگی شان تأمين شود از آن دفاع می‌کنند، اما چون در بوته آزمايش قرار گیرند دينداران اندک اند. "امام حسین علیه السلام" 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عالیه اموزش مجازی کاشت مژه تضمین یادگیزی تضمین ورود ب بازار کار فقط 150

موفق باشی قشنگم🐥❤️

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
طبیعیه من با وجود اینکه دخترم فقط دوتا لوازم آرایشی ک دارم ک خیلی هم کم ازشون استفاده میکنم؟ 😂

مجردی؟؟؟

خیلی عالیه اموزش مجازی کاشت مژه تضمین یادگیزی تضمین ورود ب بازار کار فقط 150

عزیزم فیلمه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مجردی؟؟؟

آره 

مردم بنده ی دنیا هستند و به ظاهر دم از دين می‌زنند...تا زمانی که زندگی شان تأمين شود از آن دفاع می‌کنند، اما چون در بوته آزمايش قرار گیرند دينداران اندک اند. "امام حسین علیه السلام" 

آره 

منم مجرد بودم زیاد ارایش نمیکردم الان میدونم چه ارایشی به صورتم میاد و خیلییی تغیر میکنم انقدری ک به خدا تو خیابون جلومو میگیرن میگن اسم کرمت چیه اسم رژت چیه چقد بت میاد و ....

حالا توصیه‌منی که سالها ارایش زیاد کردم گوش کنید 

صورتون بشورید با ژل 

یه پرایمر بزنید اگر قصد مهمانی دارید اگرنه نزنید 

یه کانسلیر سبک بزنید زیر چشم 

رژگونه صورتی ملایم و خیلی روشن بزنید 

کل رنگ صورت روشن‌میکنه 

رژلب و خط لب مدنظر 

و داخل چشم حتما مداد چشم 

و بالای چشم خط چشم ظریف 

منم مجرد بودم زیاد ارایش نمیکردم الان میدونم چه ارایشی به صورتم میاد و خیلییی تغیر میکنم انقدری ک به ...

چ خوب 😁