2777
2789
عنوان

جاروی شارژی

10654 بازدید | 24 پست

به درد میخوره؟؟؟

اگه اره، چه مارکی خوبه؟

موقع خرید به چه ویژگی های جاروشارژی توجه کنم؟؟؟

خیلی ممنون میشم کمکم کنید، دوتا بچه کوچیک دارم هر روز با جاروبرقی، نمیتونم تمیز کنم خونه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما بخر ، بعد خریدش میگی کاش زودتر خریده بودم ، باتریش خوب باشه و باقیش به نگهداری خودت بستگی داره

تو نت تحقیق میکردم، نوشته بود باتری لیتیومی

محدوده باتری مثلا بیشتر از ۲۰ دیقه، یعنی ۲۰دیقه فقط باتری نگه میداره یا ۲۰دیقه شارژ میشه؟؟

شما دارین؟ مارکش چیه؟

تو نت تحقیق میکردم، نوشته بود باتری لیتیومی محدوده باتری مثلا بیشتر از ۲۰ دیقه، یعنی ۲۰دیقه فقط بات ...

۴ ساعت شارژ میشه ۲۰ دقیقه کار میکنه، من برای جمع کردن مو از روی سرامیک استفاده میکنم و روی فرش رو نمیکشم مگر جایی آشغال ریخته باشه، یعنی هر روز یه دور رو قسمت های سرامیک خونم میکشم، با روی تخت، و نهایت قالیچه های اتاق خواب ،با این مدل استفاده فقط هفته ای یک بار به شارژ میزنم، واسه من فوماست، حتما ازون مدل هایی که پایه بلندم داره بخر

بله.ایرانیه...ساینا....مکشش خوبه ولی بدنه ی ضعیفی داره زود ترک خورد .جنس بدنش لاکی  هست...ولی خ ...

خیلی ممنون از راهنماییتون، الان زدم تو نت دیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

۴ ساعت شارژ میشه ۲۰ دقیقه کار میکنه، من برای جمع کردن مو از روی سرامیک استفاده میکنم و روی فرش رو نم ...

من برا جاروی کل خونه که بچه ها ریخت و پاش میکنن ،میخواستم که شبا یه دور بکشم تمیز بشه

فرش هام دست بافت هس، بنظرتون کاربردی هس؟

اره اگه بخوام بخرم، حتما دسته بلند میگیرم

2810