2777
2789
عنوان

مامان بزرگم بهم گفت شبیه رختخواب هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
خوشم نمیاد در مورد هیکل کسی رو تحقیر میکننن آقااااا من دوست دارم چاااااق باشم از در تو نیام یا اصلا ...

دقیقااا بهش دیشب گفتم بالاخره همه تو آینه خودشونو میبینن متوجه میشن چاقن یا لاغر من این موضوع خط قرمزمه بابام هم بهم بگه دعوام میشه باهاش...گفت والا من منظوری نداشتم دلم سوخت برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیکه انداختنی که با بیشعوری همراه بشه ناراحتی درست میکنه دیگه...بعدم ک بهش میگم چند سال قبل فلان حرف ...

زیر بار نمیرن گفتم عادت کردن ...

متاسفانه دقتم ندارن کجا و پیش کی ...

امکان داره میان جمع  چیزی ب ذهنشون برسه و بگن...

حق داری دلخور بشید.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
آدم هر چقدرم خودشو دوس داشته باشه بعضی جاها با حرفای اینا کم میاره

کلادهن مردمونمیشه بست فقط سرچ کن چه جوابایی میتونی بدی یافکرکن کم نیار

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

باید جواب مادربزرگت و با پررویی و گستاخی میدادی . بزرگتری که انقد بی ادب باشه احترام بهش واجب نیست شما خودت اینه داری و میبینی نیاز به اظهار نظر نداری از سمت بقیه . توصیه من به شما اینه ک هرکی بهت تیکه انداخت تو هم بهش تیکه بنداز و یچیز بدشو بکوبون تو صورتش تا یاد بگیره دل ادما رو نشکنه . نگران وزن هم نباش اینجور چیزا درست میشه با رژیم و ورزش و تغییر سبک زندگی. چیزی ک مهمه اینه هیچوقت نزار کسی غرورتو له کنه واقعا تلافی کن سعی کن جواب بدی اینجوری یاد میگیرن باهات درست برخورد کنن 

هیچ چیز دائمی نیست