2777
2789
عنوان

فکر میکنم تو کل دنیا فقط شوهر من اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 642639 بازدید | 2655 پست
خداییش  واسه من جای سوال داره چجوری مشاورا اینقدر زود تحلیل شخصیت میکنن؟؟؟! وقتی حتی ۱جلسه هم ب ...

احتمال میدن قطعی نمیگن و من که با دو سه تا مشاور حرف زدم میگن تا خودش نیاد هیچ تشخیص قطعی نمیشه داد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با بچه های هم سنو سال خودش فرق داره خجالتی نیست ولی کاملا مشخصه یک کمبودی داره اینو از وقتی رفت مدرس ...

مدرسه مشاور داره مشاوره نسبتا خوبه حتمی پیگیری کن بره پیشش

یک چیزی میگم لطفا ناراحت نشو شوهرت دقیقا مثل پسرت بوده مهربون اجتماعی دوست داشتنی به مرور زمان بخاطر رفتار پدر مادرش به این شکلی که الان می‌بینی در آمده.

پسرت خیلی خوش شانسه تو داره ولی خب متاسفانه پدر بزرگ مادر بزرگ و پدرش هم روش تاثیر می‌گذارند

2803
یک مثال میزنم من پام شکسته بود یک شب تمام داشتم حوله داغ میکردم روش میذاشتم چون شدید ورم کرده بود می ...

شاید یه چیزایی باعث شده اینطوری بشه 

مثل طلسم ، سحر ،جادو   ، جن ، همزاد  ، اینا هم تو زندگی و رفتار شخص  تاثیر میزارن 

یه سر کتاب بگیری بد نیست

یه چیزای دیگه رو هم بعدا توضیح میدم ، فقط الان خوابم میاد

خیلی آسون من همین الان فهمیدم این آدم چه جوریه با اینکه مشاور نیستم

بله منم میتونم بفهمم من ازنظر اخلاقی گفتم درست نیست بدون حضور طرف مقابل قضاوت کرد!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

رفتارهاش همه ریشه در کودکی داره

وقتی از نزدیک ترین آدمای زندگیش که پدر و مادرش هستن ضربه خورده و محبت ندیده دیگه هیچکس رو نمیتونه دوست داشته باشه

زندگی سختی که داشته و تحقیر شدنش باعث شده از مهارتای زندگی و مرد بودن دور بشه،مثلا اینکه میگی اصلا نمیدونه مدرسه پسرش کجاست و...

این مرد خودش هنوز به محبت پدرانه نیاز داره بخاطر همین نمیتونه نقش پدر رو برای یکی دیگه بازی کنه

یه چیزی هم به ذهنم رسید امیدوارم درست نباشه ولی به نظرم میتونه گرایش به همجنس هم داشته باشه

...
احتمال میدن قطعی نمیگن و من که با دو سه تا مشاور حرف زدم میگن تا خودش نیاد هیچ تشخیص قطعی نمیشه داد& ...

درستش هم همینه

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
2804
حالا ک با این حجم جذابیت مارو بیدار نگه داشتی یکمم از خاطرات سمی دوران کودکیش بگو

چند تاشو تعریف کردم برای دو سه تا از کاربر ها 

حالا اونارو بخون ولی یک خاطره دیگه که میگفت دبیرستانی بودم همیشه بدون صبحانه و بدون پول میرفتم مدرسه همیشه گرسنه بودم ظهر با گرسنگی شدید میومدم خونه از سر کوچه مامانمو میدیدم که با همسایه ها نشسته بافتنی میکنه هیچ وقت بوی غذا تو خونمون نبود همینطور یک نون خالی میخورم میخوابیدم 

اوایل نامزدی تعجب می‌کرد میگفت همیشه ساعت 2 ناهارتون آماده ست ما هفته ای یک روز شاید ناهار داشتیم 

چند تاشو تعریف کردم برای دو سه تا از کاربر ها  حالا اونارو بخون ولی یک خاطره دیگه که میگفت دبی ...

ای بابا طفلک 🥺

کاش درمان بشه معلومه بخاطر خانواده درخشانش

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
2805
بدنش انگار زنانه ست مو نداره مثل یک نوجوون تازه به بلوغ رسیده دست های ضعیف و کوچک چهره بچه گانه تو ر ...

شوهر منم بدنش مو نداره

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

اسی شوهرت خواهر برادر نداره که بشه باهاش رفت و امد کرد ؟ 

جاریت که گفتی قطع ارتباط کرده از شما هم دوری میکنه ؟ برادر شوهرت مشکل شوهرت و داره به روانشناس مراجعه کرده ؟ اون شاید بتونه راضی کنه همسرتو که یک جلسه برید پیش درمانگر 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
2801