2777
2789
عنوان

فکر میکنم تو کل دنیا فقط شوهر من اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 642639 بازدید | 2655 پست

لایک کنید لطفا.فقط یک نفر ممنون

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
مثلا یکی اینکه پدر مادرش و یا بچه ش رو دوست نداره محاله بخاطر کسی کاری انجام بده هر وقت برای من مثلا ...

شاید قدرت بیان احساساتش نداره درون‌گرا نیست؟ از لحاظ دوست نداشتن که گفتی

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
مثلا یکی اینکه پدر مادرش و یا بچه ش رو دوست نداره محاله بخاطر کسی کاری انجام بده هر وقت برای من مثلا ...

نمیشه که دوس نداشته باشه ، شاید زبونی میگه دوستشون ندارم ولی قلبی دوستشون داره

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
2804

موقع غذا خوردن روی سفره حوری میشینه که انگار 15 نفر سر سفره ان خیلی جمع میشینه و با صدای بلند غذا میخوره مدام قاشق رو به دندون هاش میزنه اونقدر با عجله میخوره که چندین بار برنج از توی قاشق‌ش و وقتی میخواد قاشقو بذاره دهنش، میریزه رو سفره دور دهنش پر از سس و خورشت میشه اصلا نمیتونه سر سفره حرف بزنه یا تلوزیون نگاه کنه نگاهش همش به غذاها یا بشقاب بقبه ست چشمشو تند تند تو سفره میچرخونه من تقریبا وقتی اون سر سفره ست چیزی نمیتونم بخورم حالم بد میشه 

2805
2801