2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 167 پست
اره چون بالا بوده بتات دیگه تکرار نمیخواد من دیگه تو این راه دکتر شدم🥹😀 فقط امپول و شیاف و سروقت ...

فدای تو گلم ممنون از راهنماییت والا طاقت نیاوردم الان ی خورده اومدم پاساژ خرید دوهفته پوسیدم خونه  

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فدای تو گلم ممنون از راهنماییت والا طاقت نیاوردم الان ی خورده اومدم پاساژ خرید دوهفته پوسیدم خونه &n ...

اشکال نداره من که همه جا میرفتم کارامم میکردم من ولی خیلی بااحتیاط

جز جاروبرقی اصلا نکشیدم شوهرم کارای سنگینو میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکال نداره من که همه جا میرفتم کارامم میکردم من ولی خیلی بااحتیاط جز جاروبرقی اصلا نکشیدم شوهرم کا ...

منم جاروبرقی و خم وراست شدن انجام نمیدم فقط سرپا غذامیپزم ظرف میشورم واینجورچیزا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فدای تو گلم ممنون از راهنماییت والا طاقت نیاوردم الان ی خورده اومدم پاساژ خرید دوهفته پوسیدم خونه &n ...

عشقم بیا تاپیک اخرم امشب خوشحالیمو بادوستای گلی مثل شما تقسیم میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خدا نی نیت رو برات حفظ کنه صلوات فرستادم برای به سلامت و به موقع دنیا اومدنش

شما با انتقال اول باردار شدی؟؟ چه کارهایی قبل انتقال انجام دادی که شکر خدا مثبت شدی؟

منظورم تغذیه و استراحت و ایناست

منم قراره انتقال بدم دیگه از هر کسی مثبت شده میپرسم تا هر کاری لازمه انجام بدم🥲🥲

سلام عزیزم خدا نی نیت رو برات حفظ کنه صلوات فرستادم برای به سلامت و به موقع دنیا اومدنششما با انتقال ...

سلام گلم انشائ الله ب حق علی اصغرامام حسین هرچ زودتر دامنتون سبزبشع

اره باراول گرفت خداروشکر البته من قبلا دوبارطبیعی باردارشده بودم اما چون انعقاد خون داشتم جنین ها قبل ۶هفتگی متوقف میشدن.

قبل ازانتقال هرروز پیاده روی داشتم.دوتر هررررررچی میگفت و دارو میداد مو ب مو انجام دادم.قبل انتقال گرمیجات میخوردم ی شب قبلش کله پاچه خوردم روز انتقالمم کله پاچه خوردم روز انتقال تا حد متوسطی اب خوردم ک مثانم پر باشه میگن رحم میادبالا خوبه.بعدانتقال تا ۱۰روز نرفتم حموم تا۴روز نشاسته میخوردم.هرروز توتمام غذاهام اب پای مرغ میریختم غذا همه چی میخوردم اما تعادل حفظ میکردم ن انچنان گرمی ن انچنان سردی همش متعادل شوری کمتر بخور انشائ الله مثبت باشه ممکنه بدنت ورم کنه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم از دعای قشنگت و توضیحاتت عزیزم

فداتشم عزیزمی‌.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزملطفا دعام کن مخصوصا تو این روزها..صبرم تموم شده خسته ام از سوالای اطرافیان خیلی فشار روم ...

ببین باجون و دل و پوست و استخوان درکت میکنم من سال۹۸ی سقط داشتم اینقدرررررر حرف و حدیث شنیدم دوباره سال۱۴۰۰بازم سقط داشتم ب احدی نگفتم الانم خداروشکر ۱۴هفتس حاملم هیچکس خبر نداره جز خودموشوهرموخدا ب هیییییچکس نگفتم فقط و فقط بخاطر حرف و حدیث و زخم زبون الهی ک زبونشون ب اتیش جهنم بسوزه من ک حلال نمیکنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای منم خیلی دعا کن عزیزم 28ام وقت آزمایشمه ودوبار انتقال منفی داشتم🥺

الهی بحق علی اصغر سرباز شش ماهه باب الحوائج هر چ زودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم وصالح و پرروزی نصیبتون بشه 

راستی اصن بخودت استرس نده دکتر ب من گفت ۹۰درصد اونایی منفی میشن بخاطر استرس ک اثرمنفی میزاره عادی باش کارای روزانتوانجام بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین باجون و دل و پوست و استخوان درکت میکنم من سال۹۸ی سقط داشتم اینقدرررررر حرف و حدیث شنیدم دوباره ...

عزیزدلم.. الهی نی نیت رو سالم و سلامت بغل بگیری و همه سختیهات جبران بشه🩵

منم نمیگذرم و حلالشون نمیکنم.. من خیلی بدی دیدم تو دنیا همرو بخشیدم اصلا آدم کینه ایی نیستم ولی هر کی در مورد بچه تیکه انداخت و قلبم رو سوزوند رو حلال نمیکنم چون من دردم زیاده اونا هم رو زخمام نمک پاشیدن

عزیزدلم.. الهی نی نیت رو سالم و سلامت بغل بگیری و همه سختیهات جبران بشه🩵منم نمیگذرم و حلالشون نمیکن ...

میفهمم انشائ الله شمام هر چ زودتر دامنتون سبز یشه خدا ی دوقلوی مامانی نصیبتون کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40