2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4536 بازدید | 169 پست
اخی عزیزم مرسی خداروهزارمرتبه شکر باراول گرفت؟؟؟منم پروندم تو آرش راستش من الان ۷روزه دوتا جنین ۴رو ...

منم‌ علایم ‌نداشتم طبیعیه عزیزم ب این چیزا توجه نکن فقط استراحت میکردم‌ و امپول و شیاف هارو سروقت میزدم

منم‌ علایم  ‌نداشتم طبیعیه عزیزم ب این چیزا توجه نکن فقط استراحت میکردم‌ و امپول و شیاف ه ...

من کارای عادیمو انجام میدم ب وقتشم استراحت میکنم داروهامم هرچی دکتر گفته همونجوری استفاده میکنم توکل بخدا ببینم چی میشه هفته ی بعد چهارشنبه روز ازمایشم 

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی خدا نازنین دخترتو حفظ کنه گلم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم ایشالا چهارشنبه خوش خبر میای و جوابت مثبته نی نیم پسره گلم

ممنون عزیزدلم خداحفظشون کنه خداروهزارمرتبه شکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم مثبت شدی ایشالا بیابگو بی صبرانه منتظرم🥹

سلام گلم توروخدا دعا کنین امروز روز ۱۳انتقالم بشدت دردپریودی دارم پس فردا میرم ازمایش دارم ازاسترس خفه میشم بخدا.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم توروخدا دعا کنین امروز روز ۱۳انتقالم بشدت دردپریودی دارم پس فردا میرم ازمایش دارم ازاسترس خ ...

منم درد پریود داشتم طبیعیه

من هرلحظه میرفتم چک میکردم خودمو

ولی مثبت شدم توروخدا نگران نباش

منم درد پریود داشتم طبیعیه من هرلحظه میرفتم چک میکردم خودمو ولی مثبت شدم توروخدا نگران نباش

توکل بخدا الان دوباره بی بی زدم تو عکس خیلی واضح نیس اما تو واقعی قشنگ معلوم هاله انداخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم درد پریود داشتم طبیعیه من هرلحظه میرفتم چک میکردم خودمو ولی مثبت شدم توروخدا نگران نباش

مطمعنم پس فردا باخبرای خوب میام همتونو تگ میکنم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مثبت شدی ایشالا بیابگو بی صبرانه منتظرم🥹

عزیزم اینو ببین توروخدااااا فقط بگو ک مثبته امروز صبح روز ۱۴انتقال تست زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عزیزم مثبتتتته قشنگ‌مشخصه  مبارکه🥰🥰🥹🥹🥹 شیرینی من یادت نره

ای قربون دهنت ممنون گلم روچشمممم. ینی فردا ازمایشمم مثبت بشه ی نفس راحت میکشم ای خداااااا.الهی هرچی ازخدامیخوای بهت بده قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم بیمه های مخصوصی دارن که میتونین انجام بدین ،مثلا آی یو آی که نزدیک ۷تومن هست با اون بیمه یک تومن ...

انجام دادم گلم تو بیمارستان آرش صفرتا صد شد ۱۵میلیون.ده ماه رفتم و اومدم امروزم روز ۱۴انتقالم و بی بی چک زدم مثبت شده ولی بازم فردا برم ازمایش بدم خیالم راحتترمیشد فداتشم دعاکنین توروخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40