2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 167 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم‌ ببخشید تونستید یه جای دولتی پیدا کنید ؟

اره گلم تو بیمارستان ارش پرونده تشکیل دادم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشالله که به زودی نتیجه میگیری و بارداریتون رو جشن میگیری عزیزم.  میشه راجع به هزینه اش و زما ...

ای خدا ازدهنت بشنوه گلم ببینین راستشو بخوام بگم وقتی میفتی تواین راه برای شروع حداقل باید ده تومن نقد تو کارتت باشه و ی کفش اهنی و دل صبور داشته باشی ک حرص نخوری بهرحال اولا اینکه بیمارستان دولتی و خیلی شلوغ دوم اینکه دکترا دارن ی مراحل تشکیل بچه رو دارن پیش میبرن پس بااااای صفر تا صد رو انجام بدن و ماها تحمل کنیم اصن نگران هیچیم نباش فقط دعا کن مشکل خاصی نداشته باشین.

ازمایشایی ک از خودم گرفتن ژنتیک سونو رنگی عکس رنگی چکاب کامل ایمنی بدن پاپ اسمیر

ازمایشایی ک از شوهرم گرفتن چکاب کامل سونو از بیضه ازمایش اسپرم معمولی و دی اف آی و ازمایش هپاتیت و ایدز و همه ی اینا تقریبا ۳ ماه طول میکشه تا ازمایشا انجام بشه جوابا اماده بشه دکتر دارو تقویتی بده واینااگه مشکلی تو هیچکدوم ازاینا نبود میفرسه بری مراحل امپول زدن و تخمک کشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنونم عزیزم. انشاءالله نتیجه گرفتی یه تاپیک بزن مارو هم خوشحال کن

توکل بخدا اتفاقا دیروز بیمارستان بودم تازه گفت ماه بعد بیا امپول hcgشروع کن بابت اون امپولا خیلی خیلی استرس دارم اخه باید دور ناف بزنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب فداتشم اول تاپیکم گفتم من اینقد هزینه ندارم وگرن خودم تهران هستم و بهترین دکترارو داره شنیدم جاها ...

فک کنم از من پرسیده بوذید من نیومده بودم سایت خیلی وقته

من بینارستان دولتی آرش ای وی اف کردم

کلا دومیلیون شداونم ببمه داد

الان‌بچم ‌هشت ماهشه🥹

سوالی اگه داشتی بپرس راهنماییت کنم

بجاش برام خیلی دعا کن مشکلم حل شه😓

فک کنم از من پرسیده بوذید من نیومده بودم سایت خیلی وقته من بینارستان دولتی آرش ای وی اف کرد ...

اخی عزیزم مرسی بالاخره بچه دارشدین؟؟؟

راستش من الان ۷روزه دوتا جنین ۴روزه انتقال دادم اما هیییییچ علاعمی ندارم بعضی وقتا یادم میره ک کلا انتقال داشتم این طبیعی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فک کنم از من پرسیده بوذید من نیومده بودم سایت خیلی وقته من بینارستان دولتی آرش ای وی اف کرد ...

اخی عزیزم مرسی خداروهزارمرتبه شکر باراول گرفت؟؟؟منم پروندم تو آرش

راستش من الان ۷روزه دوتا جنین ۴روزه انتقال دادم اما هیییییچ علاعمی ندارم بعضی وقتا یادم میره ک کلا انتقال داشتم این طبیعی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40