2777
2789

احتمالا فقط الزهرا یا طالقانی

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باردارم برم بگم خونریزی دارم سونو میکنن یا باید دکتر بنویسه؟ البته نسخه سونو انومالی هم دارم با اون ...

نمیدونم زنگ بزن از خود بیمارستان بپرس،ولی اگه مورد اورژانسی باشه فک کنم سونو بکنن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
باردارم برم بگم خونریزی دارم سونو میکنن یا باید دکتر بنویسه؟ البته نسخه سونو انومالی هم دارم با اون ...

ی سری من بیمارستان امام سجاد بودم دختره داش از درد کیست میمرد ب پذیرش گف اورژانسی برم سنوگرافی گفتن ن اول باید بری دکتر بنویسه 😐

همونو ببر ایشالا ک میکنن

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔