2777
2789
عنوان

عدد nt بالا در سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 24232 بازدید | 71 پست
نه گلم فقط گفت nt بالاس باید بری آمینو همینو که گفت من دیگه کلا نفهمیدم چی بگم زبونم بند اومده بود،، ...

دقیقا حالت رو درک میکنم منم یک ماه پیش حال این روزای شما رو داشتم 

اگه جفت پایین باشه تو آزمایش گاهی  ‌ nt رو اشتباه میزنه 

خودت برو بگو اول برات سونو سه بعدی بنویسه 

کدوم شهری عزیزم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

دقیقا حالت رو درک میکنم منم یک ماه پیش حال این روزای شما رو داشتم  اگه جفت پایین باشه تو آزمای ...

انشالله که هیچ مادری دچار این حال وروز نشه، 

میگم گلم فقط همینو گفت اصلن از جفت واینا هیچی بهم نگفتن، من بدبختی یه شهریم که دکتر درستی هم نداره، آبادانم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا حالت رو درک میکنم منم یک ماه پیش حال این روزای شما رو داشتم  اگه جفت پایین باشه تو آزمای ...

سونوی سه بعدی تو هفته سیزده میشه انجام داد؟؟ یعنی بازم همون ntرو بررسی میکنه؟ 

انشالله که هیچ مادری دچار این حال وروز نشه،  میگم گلم فقط همینو گفت اصلن از جفت واینا هیچی بهم ...

انشالله که هیچی نیست تو سونو های قبلی بهت نگفتن مگه جفتت پایین هست یا نه

برا سونو سه بعدی چه دکتر برات بنویسه چه خودت درخواست بدی هزینش زیاد فرقی نمیکنه خودت برو یه سونو سه بعدی درخواست بده اونجا خیلی چیزا رو زودتر میفهمی 

ولی اصلا استرس نداشته باش من خودمو خیلی باختم ۳ کیلو لاغر شدم الان خیلی عصبی شدم میترسم بچم هم عصبی شده باشه

سونوی سه بعدی تو هفته سیزده میشه انجام داد؟؟ یعنی بازم همون ntرو بررسی میکنه؟ 

فکر کردم سن بارداریت بیشتر هست اونو نمیدونم من تو ۲۰ هفته سونو سه بعدی دادم

انشالله که هیچی نیست تو سونو های قبلی بهت نگفتن مگه جفتت پایین هست یا نه برا سونو سه بعدی چه دکتر ب ...

انشاالله خدا از دهنت بشنوه، من هفته هشت سونوی تشکیل قلب رفتم که گفتن خوبه این دومین سونوم تو یازده هفته وشش روز بود که همین ntرو گفتن، حالا بعد تعطیلات قراره برم اهواز پیش یه دکتر دیگه به اون میگم

انشالله که هیچی نیست تو سونو های قبلی بهت نگفتن مگه جفتت پایین هست یا نه برا سونو سه بعدی چه دکتر ب ...

منم این هفته نتونستم یه وعده غذای درست بخورم میدونم چه حالی داشتی عزیزم، الان سونو رو دادی چی شد؟؟ گفتن مشکلی نیست؟؟ 

انشاالله خدا از دهنت بشنوه، من هفته هشت سونوی تشکیل قلب رفتم که گفتن خوبه این دومین سونوم تو یازده ه ...

امیدوارم هیچ مشکلی نداشته باشه ولی این هفته ها رو از دست نده هر چه زودتر برو تا خیالت راحت تر بشه 

منم این هفته نتونستم یه وعده غذای درست بخورم میدونم چه حالی داشتی عزیزم، الان سونو رو دادی چی شد؟؟ گ ...

فعلا که گفتن سالمه سونو ۲۴ هفته هم گفتن سالمه ولی گفتن پیلکتاز هست و کلیه هاش ورم داره 

خودمم دچار خارش های وحشتناک شدم که آزمایش دادم و منتظر جوابم احتمالا زایمان زودرس داشته باشم 

فعلا که گفتن سالمه سونو ۲۴ هفته هم گفتن سالمه ولی گفتن پیلکتاز هست و کلیه هاش ورم داره  خودمم ...

همینکه سالمه به یه دنیا میارزه انشاالله که کلیه هاشم هیچ مشکلی نداره سالم وسلامت میاد تو بغلت 

همینکه سالمه به یه دنیا میارزه انشاالله که کلیه هاشم هیچ مشکلی نداره سالم وسلامت میاد تو بغلت 

ممنون مهربون توکل بخدا راضیم به رضای خدا