2777
2789
این پیجی که معرفی کردی رو رفتم دیدم. کلا تبلیغات زرد و فیک هست.پوست آبله مرغونی گذاشته صفحه اول،بعد ...

و قبلی که گفتم رنگ خوراکی هست کاملا معلوم بود که رنگ خوراکی هست اینم که استفاده کردم فقط صورتم یکم روشن شد جوش هام هم کمتر ولی اون جور که گفتن معجزه نگرد 

من فقط نظر شخصیم رو گفتم بعد چند مدت که مصرف کردم این نظرم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قطره کلروفیل خریدم از عطاری مشکستان.دو نوع قطره داشتن.یکیش غلظتش یک درصده و یکیش 3درصد.که 200تومن فرق قیمتش بود.من 3 درصد خریدم.یه برگه هم فرستادن برام همراهش که نمونه آنالایزش هست انگار.درکل دارم استفاده میکنم و خوبه به نظرم

منم تعریفشو زیاد شنیدم ،،به هیچ جا نمیشه اعتماد کرد ولی به نظر من باسلام خوبه اونجا میتونی از کسایی که قبلا خرید کردن مشورت بگیری 

خودمم میخام بخرم ببینم چطوره

ولی میگن خیلی بد مزه اس

سلا عزیز من هنوز یک هفته هم نشده مصرف میکنم ولی این چند روز که مصرف کردم صورتم شفاف تر شده و جوش های ...

سلام عزیزم اگر تاثیر خوبی روتون داشت میشه ،جایی که تهیش کردیدو معرفی کنید

متشکرم 

سلا عزیز من هنوز یک هفته هم نشده مصرف میکنم ولی این چند روز که مصرف کردم صورتم شفاف تر شده و جوش های ...

عزیزم من استفاده کردم حدودا ۳ ۴ روزه ، ولی شکمم و معدم باد کرده  شمام این حالت شدید؟ 

سلاممم عزیزم خوبی؟ میشه بگی از کلروفیل نتیجه گرقتی یا خیر؟ 😁❤

سلام عزیز من دو ماه مصرف کردم و اون نتیجه که همه میگن نداشت برام فقط یکم پوست رو روشن تر می کرد (خیلی کم) 

و برای سیستم کلی بدن خوب بود برام

2810