2777
2789
من که گرفتم راضی بودم.برگه آنالایز آزمایشگاه هم درخواست دادم برام فرستادن.کلروفیل چون رنگدانه خالص ه ...

خواهرم کلا استفاده کردم هیچ تغییر تو بدنم ایجاد نشدم جوش هام هم از بین نرفت اصلا تاثیری نداشت نه بلکه برای خودم برای خواهرم هم ولی الان یکی دیگه از ی جا دیگه گرفتم خیلی بهتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طعمشون چجوریه؟فرق داره باهم؟ شما چجوری استفاده میکنی؟

نه طعم هر دو که گرفتم قرص نداشت ببین طعم خواستی نداره 

من صبح ناشتا با آب سرد می خورم اگه با آب جوش خورد اثرش از بین می‌ره 

می تونی بعد صبحانه هم بخوری ولی قبل صبحانه ناشتا بخوری لاغر می‌کنه 

من فعلا چند روزی که مصرف کردم صورتم شفاف تر شده حس میکنم چند جوش رو صورتم هم داره می‌ره 

مرسی مهربون پس منتظرم 🌹

سلا عزیز من هنوز یک هفته هم نشده مصرف میکنم ولی این چند روز که مصرف کردم صورتم شفاف تر شده و جوش های صورتم هم داره می‌ره 

البته من همزمان با خواهرم مصرف کردیم اونم مثل من صورت اش شفاف تر شده ولی جوش هاش هنوز تاثیری نداشت فک کنم تو هر فرد اثرش متفاوت هست به احتمال زیاد جوش های خواهرم هم می‌ره ولی فک کنم باید زیاد مصرف کنه مثل من نیست که زود اثر بزاره

سلا عزیز من هنوز یک هفته هم نشده مصرف میکنم ولی این چند روز که مصرف کردم صورتم شفاف تر شده و جوش های ...

سلام عزیزم ار کدوم پیج تهیه کردی ؟ آدرسش و برام بزار 💚

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
نه طعم هر دو که گرفتم قرص نداشت ببین طعم خواستی نداره  من صبح ناشتا با آب سرد می خورم اگه با آ ...

پس اگر طعمشون یکیه،این که منم از مشکستان خریدم اوکیه.

حالا چجوریه این جواب داده،اون نه عجیبه.عکس اون دومیه که خریدی رو میزاری ببینیم چه شکلیه.لیبلش چجوریه.قیمتش چنده

سلا عزیز من هنوز یک هفته هم نشده مصرف میکنم ولی این چند روز که مصرف کردم صورتم شفاف تر شده و جوش های ...

مرسی عزیزدلم که وقت گذاشتی تپضیح دادی اره پس اصله خداروشکر 😍 ان شاءالله پوستت خیلی قشنگو صاف شفاف میشه 

ادرس سایتشو پس بهم بده عزیزم اگه امکانش هست 🌹🌹

خدایا میشه  صلاح بدونی و بذاری منم مامان شم🥺
سلام عزیزم راضی بودید از کلروفیل؟ من شیرده هم اطلاعی داری ک میتونم مصرف کنم یا نه 

سلام راضی بودم ولی زیاد اون تغییراتی که رو بقیه گذاشت رو من نداشت البته هر بدن با هم فرق می‌کنه 

پس اگر طعمشون یکیه،این که منم از مشکستان خریدم اوکیه. حالا چجوریه این جواب داده،اون نه عجیبه.عکس او ...

هر کاری میکنم عکس آپلود نمیشه و فرقش اینه اولی که گرفتم رنگ خوراکی بود که به این اسم فروختن بهم ولی دومی اینجور نبود 

سلام عزیزم ار کدوم پیج تهیه کردی ؟ آدرسش و برام بزار 💚

از پیج avisa.chlorophyll یک‌ دوره بیشتر مصرف نکردم موندم دوباره هم بگیرم یا نه چون نمیشه گفت معجزه می‌کنه فقط در دراز مدت میشه فهمید ولی فواید زیاد داره برای بدن 

از پیج avisa.chlorophyll یک‌ دوره بیشتر مصرف نکردم موندم دوباره هم بگیرم یا نه چون نمیشه گفت معجزه م ...

این پیجی که معرفی کردی رو رفتم دیدم. کلا تبلیغات زرد و فیک هست.پوست آبله مرغونی گذاشته صفحه اول،بعد گفته کلروفیل ما رو بخرین پوستتون آینه میشه!

واقعا آدم خیلی باید ساده باشه گول این تبلیغات زرد رو بخوره دیگه!هر جا اینجوری تبلیغات کردن فرار کنید.مثل تبلیغات ماهواره.

اصلا دلیل جوش چیه ؟مگه همه آدمها دلیل جوش زدن و مشکلات پوستیشون یکیه که با یه کلروفیل بشه معجزه کرد؟یکی کبدش مشکل داره.یکی طبعش گرمه.یکی هورمونهاش بهم ریخته.یکی تو سن بلوغه.قطعا این تبلیغات زرد و مسخره هدفش سر کیسه کردن آدمهاست.من هیچوقت از این فروشگاههایی که اینجوری یه محصول رو معجزه گونه معرفی میکنن خرید نمیکنم.چون صداقت ندارن.قصدشون فقط فروشه!شما از دو تا فروشگاه خریدی.هیچکدوم روت تاثیر نداشته!بعد میگی یکیش رنگه خوراکیه.یکیش نمیدونم معلوم نیست چرا اثر نذاشته! به نظرم رو خودتون بیشتر کار کنید و گول تبلیغات زرد رو نخورین.
اگر قرار بود که اینجوری که این پیج میگه کلروفیل معجزه کنه.کلا هیچ کرم و روتین پوستی و دکتر پوست و مویی تو دنیا نباید باشه.همه با خوردن کلروفیل سوفیا لورن میشن

2810