2777
2789
عنوان

خانمای بالای۳۵سال بیان فقط و متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 28 پست
الان همه میگن گرمی بخور البته بخورا ولی این یه ریشه روانی هم داره که زنها بعد سقط میگن چرا باید رابط ...

راستش ی دلیلش شاید ترس از بارداری باشع.قبلا جلوگیری نداشتیم دوتا بچه دارم بعد سقطم چشمم ترسیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیخام باز ب قبل برگردم .گفتم ببینم بستگی ب سنم داره یا تغییر هوذمونه چون پریود هم چن روزی نشدم ب ...

من متولد ۶۵ هستم ۸ سال ازدواج کردم. اتفاقا خودم ب نسبت اوایل ازدواج خیلی رغبت دارم فقط بخاطر بچه هام آدم تو تنگنا

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
البته من راضیم از گرم بودنم ب ستوه اومده بودم شوهرم سرد بود همش برای رابطه من پیش قدم بوذم.الان برعک ...

من شوهرم نرماله ولی اذیتم.پیشقدم ک نمیشم هرگز 

دلم میخاد سرد شم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم بچه ها.مشکلات باهمسر.ترس از بارداری.روحیم هم ضعیف شده

من ک ترس از بارداری ندارم چون شوهرم از اول از ک ا ندوم استفاده می‌کرد ۲تا دخترام هم ب خواست هردومون باردارشدم. مشکلات هم آدم رو دلسرد میکنه. هر چیزی دل خوش میخواد و بس

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
من ک ترس از بارداری ندارم چون شوهرم از اول از ک ا ندوم استفاده می‌کرد ۲تا دخترام هم ب خواست هردومون ...

من با همسرم زیاد مشکل داشتم ولی طبع گرمم تو اون دوران ک بخثمون زیاد بود بیشتر بود پس فک کنم ربطی ب بحث نداره.اخرین بار ک سقط کردم سرد شدم چون دوتا داشتم دیگه نمیخاستم.همونا هم اکثرا جلوگیری نداشتبم یا طبیعی چون فاصله بچهام کمه.بعدش هم همون ی بار جلوگیری بعد دومی نداشتم همون باردارشدم بسختی سقط کردم.دیگه ترسیدم چون ب هیچ وجه بچه دیگه نمیخام جون سقطم ندارم.دوتا سقط دلشتم.دومی نابودم کرد خیلی ضعیفم کرد