2777
2789

اینم یادم افتاد بزار بگم. یکی از اقوام بچه اش کمتر از دوسال گذاشت مهد . اونجا عفونت گرفت. توی خونه مریض شد .بعد کارش به بیمارستان کشید. اونجا تشنج کرد. کما رفت. کم مونده بود جونش از دست بده. ولی خدا بهشون رحم کرد.

میخوام بگم‌ بچه خیلی کوچیک نذار مهد.

یکبار  اتفاق میفته...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر از همه خانواده ی خودم.میگن خیلی براش زحمت کشیدی حیفه نری.

نری بعدا که بچه ات از اب و گل دراومد پشیمون میشی منم موقعیت کاری خوب رو از دست دادم الان پسرم ۱۰ سالشه خودش میگه چرا نرفتی مامان بچه از ۳ سال به بعد خودش دوست داره محیط مهد و ولی قبلش سخته

عزیزم من ازسه ماهگی بچم مجبور شدم برگزدم به کارم چون خودم کارفرما بودم .بچه منو خواهرم تو خونه خودم نگه میداشت.خوبی امثال بچه های ما اینه که خیلی مستقل بار میان.همش بما نمی چسبن.و روحیه قوی دارن.مهد خوب و مطمئن مشکلی نداره.فقط بچه هایی که مهد میرن تو فصل های پاییز زمستون بیشتر سرما میخورن و سختتره.هرچه بیشتر پیشش بمونی بعدا سختتر میشه واسه بچه..مگر اینکه کلا نخوای بری سرکار

حس خوب فداکاری بخاطر عزیزترین کس زندگیم...البته من بعدش مجدد ازمون دادم و وارد اموزش پرورش شدم...شغل ...

عزیزم منم آموزش و پرورش. هستم‌ .دبیرم. ۳ماه استعلاجی داشتم. الانم مرخصی زایمانم.

از مهر باید برم.

عزیزم منم آموزش و پرورش. هستم‌ .دبیرم. ۳ماه استعلاجی داشتم. الانم مرخصی زایمانم. از مهر باید برم.

یعنی یک سال نذاشتی مرخصی؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
خب پس شما هنوزم شاغلي و خونه دار نيستي

اره پسرم ۳ سالش شد تا کار جدیدم شروع شد...تقریبا ۲ سال خونه بودم و من اصلا و ابدا با پول گرفتن از شوهرم مشکلی ندارم...

تایمی که من استعفا دادم ما در اوج مشکلات مالی و فشار بودبم ..خونه مادرشوهر خونه ساختن و حقوق کمه همسرم...اما من فداکاری کردم و از شغلم گذشتم.‌‌هیچ تضمینی هم نبود که جای دیگه استخدام بشم اما خدا خواست ‌و شد...

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خودت بشین قشنگ فکرات و بکن همون کاری و بکن که فکر می کنی باهاش خوشحالی بچت بالاخره یجور بزرگ می شه و ...

خودم تو این شش هفت ماه که خونه بودم تازه معنی زندگیو فهمیدم.ولی بشدت آدمیم مستقل که دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه

عزیزم منم آموزش و پرورش. هستم‌ .دبیرم. ۳ماه استعلاجی داشتم. الانم مرخصی زایمانم. از مهر باید برم.

به سلامتی انشالله اگه باهات همکاری میکنن میتونی مرخصی بدون حقوق بگیری

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
2810